Pierwszy błąd jaki robisz to upieranie sie przy jakiejs wartości tj np. 420nm czy np. 202KM
Nie będe nic mówił na temat tego czy to mało czy dużo ale.......................
Przede wszystkim nie ma dwóch takich samych samochodów i tak samo dłubiących sie silników - każdy silnik na swój sposób zachowuje się odmiennie i może się okazać ze twój leoniusz nie chce 420nm a da z siebie tylko np 399,9nm za to z pięknym przebiegiem krzywej i co wtedy będziesz zły ze nie masz tych 420nm

? Za to np. 420Nm uzyskasz z wielkim dymem i z kiepskim przebiegiem - wiec to będzie cyferka i nic poza tym.....
nie tędy droga juz takie tłumaczenie przerabiałem najlepszym rozwiązaniem to oddać samochód w ręce patryka zaufaj mi ze nie zależnie czy będziesz miał potencjał tylko 399,9 czy aż 444,4 nm to on zrobi ci optymalny program najlepszy dla twojego samochodu. O skrzynię sie nie martw bo spokojnie wytrzyma nawet większa turbinę i bardziej zaawansowane mody.....
Co do sprzęgła mysle ze pomysł ze sprzęgłem od sharana nie jest zły - pogadaj z patrykiem na ten temat ale póki nie bedziesz miał problemów ze sprzęgłem to nic nie rób.
xabu napisał(a):A tak btw to jakich modyfikacji dokonales w swoim autku i jakie aktualnie ma parametry?
No wiesz........ o tym w TV mówiłem

A że nie lubię się powtarzać i chwalić to polecam dział wykresy i ostatni mój setup jest podobny choć ostatnio leonidiusz na ptasią grype zapadł i ma zadychę