z gory dzieki
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
otles napisał(a):mam leona org 11o 2004 rok +chip na 148
otles napisał(a):mam leona org 11o 2004 rok +chip na 148
otles napisał(a):ale ja mialem robiony program w Poznaniu jak znajde wdruk z chamowni to podesle a naraznie kupilem ospojlerowanie i nowe fele jeszcze audio
- mozesz troszke jasniej pisac bo nie kumam o co Ci biega !otles napisał(a):mysle czy zainwestowac w silnik czy to bedzie zajebiscie bo predzej mialem bmw 325 i niezle szlo
- co to za kumple co mierza osiagi samochodu tzw: "dupohamownią"otles napisał(a):jak pokazalem go kumpla ktorzy tez robia mody to nie wiezyli ze tyle ma ale jak sie przejechali to zmienili zdanie ze prog jest zajeb.....
- mozesz jasniej napisac o jakiego moda Ci chodzi?? bo z Twojej wypowiedzic nic nie wynika .otles napisał(a):aha moze ktos mi napisac ile bedzie kosztowala taka modyfikacja silnika.
dave napisał(a):najpierw powiedz swiatkowi zeby hamownie skalibrowal bo u niego wychodzi to co sobie wymyslisz...
barth napisał(a):Tonny S, ale wg mnie na turbinie od 130 i wtryskach od 2,5 tdi nie uda sie uzyskac 165 KM , po pierwsze IC bedzie tam planał a po drugie to chyba turbo od 150 musialo by byc tam juz
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości