Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
tony065 napisał(a):Chabier, pasowało by jednak dostroić, bo większe wtryski=więcej paliwa, więc przydało by się dać więcej powietrza. Mam AHF, czyli powiedzmy 110KM/235Nm. Nie byłem na hamowni przed modami /a szkoda/ i po zmianie wtrysków na hybrydy 216 wyszło mi ~~128KM/279Nm. Po programie jest 147KM/325Nm. Oceń sam, czy warto zrobić program.
darq12 napisał(a):Kolego ile cię to łącznie kosztowało, wtryski 216 i program?? jak wygląda sprawa ze spalaniem?? Dużo wzrosło czy nic??? Też mam ten sam silnik.
Chabier napisał(a):Czyli kupić wtryski od 110km i do tego chip z programem? i około 140 km ?.
Chabier napisał(a):http://allegro.pl/sportowe-216-wtryski-1-9-tdi-nowe-koncowki-0-216-i3047696071.html kupić te wtryski plus program z chipem potem bo jutro wycinam kata. proszę o szybka odpowiedz; )
romekkk napisał(a):jednak czy przekładając tylko wtryski mozna tak jeździć przez jakiś czas, powiedzmy miesiąc? Czy auto bedzie normalnie palić, nie będzie zostawiać batorego itp?
blachy napisał(a): Silnik zaczął trochę bardziej miekko pracować (dziwne ale tak było).
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości