Reklama

Zapraszamy do polubienia naszego nowego fanpage na Facebook'u.

Brak cześci do leona

Wszystko co dotyczy silnika, przeniesienia napędu, modyfikacji, ...

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

Brak cześci do leona

Postprzez maateuszeq » 6 sierpnia 2013, 16:21

Witam, posiadam seata leona 1.9 tdi 2000r 90km na gwintowanym zawieszeniu. Kupiłem nowe zawieszenie ( amory spręzyny itd ) firmy KYB bo już mi nie odpowiada zawieszenie gwintowane na jakim go kupiłem. Zaprowadziłem auto do mechanika zostawiłem cześci i kazałem je wstawic... okazało sie ze w inter cars'ie dali mi nie te amortyzatory, pojechałem wymienic, okazało sie zer nie maja takich amorów do tego auta, zwiedziłem wszystkiue serwisy w swoim miescie i nie posiadaja i nie maja jak zamówić tych cześci, czy to oznacza ze zrobili jednego wyjątkowego leona do ktorego wyprodukowali tylko jedne gwintowane amortyzaroty ? Czy po prostu panowie w serwisach z częściami są upośledzeni i niedorozwinięci umysłowo ? i tu moje pytanie, gdzie mogę szukać odpowiednich amortyzatorów do mojego auta ? muszę je znaleźć do soboty iż w niedziele wracam do holandii a na tym gwincie nie dojade do naszej pięknej dziurawej granicy.
maateuszeq
Stella
Stella

Auto: seat leon
Silnik: CJSA 1.8

Reklama

Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel