Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Ja naszczescie wymieniałem tylko uszczelke ale nowa org 1920zł O.o można regenerować 6mieś gwarancji, i na allegro są jakieś zamiennikiLeonidas ARL napisał(a):Podejdzie...ARL i ASZ maja takie same pompy tandemowe.
sebulba1 napisał(a):egr nie ma nic wspólnego z vacum raczej
Omega napisał(a):Może znowu nie szczelność przy pompie lub przewód do serwa lub oczywiście wina serwa.
Zanim wymienisz pompę posprawdzaj resztę bo może się okazać że to tylko przewód,
Omega napisał(a):K jest zamiennikiem E a czy inne podejdą (pewnie tak)
Omega napisał(a):pompa nie powinna kolidować z podgrzewaczem.
transit_master napisał(a):Poprawiło się hamowanie?
A to nie wiedziałem, że pompa z tego auta podejdzie też do ASV. A myslicie, że można spróbować kupić jakąś używaną?transit_master napisał(a):Zakupić pompę z Golfa 5 i po sprawie.
transit_master napisał(a):Spróbuj zaklepać swój króciec ew. uszczelnić na chwilę poxiliną. Jeśli się poprawi szukać pompy.
Tomeon87 napisał(a):co decyduję o tym, że po odpaleniu silnika sztanga zostanie wciągnięta?
transit_master napisał(a):Wakuometr i zerknąć ile podaje. Posprawdzać jeszcze wężyki.
Maras2003 napisał(a):Czujnik temp silnika może ? Pod komputer podłączane ?
[gypsymh] napisał(a):Jeżeli była by przycieta w pozycji prawie zamkniętej, przy dodawaniu gazu zassalo by ją do końca i udusilo silnik jak przy gaszeniu. Sprężyna w tej małej gruszce powinna klapę ustawiać w pozycji otwartej. Może jest gdzieś nieszczelności w układzie podciśnienia. Albo pompa vacum juz pada. Do sprawdzenia podciśnienie, jakie jest?
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość