Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Aaaaaaaaero napisał(a):niestety nie mam VAG'a a za diagnozę trzeba by 100 wydać.
Dla silnika raczej nic ale ze wzgledu na twoje bezpieczenstwo nie powinno sie tak jezdzic - pomysl sobie ze wyprzedzajac TIRa nagle stracisz moc a z naprzeciwka jedzie drugi TIRMam pytanie czym grozi jazda z padniętym rpzepływomierzem ? Bo mam takie objawy jak by padł czyli w czasie jazdy zwłaszcza przy wyższych predkośiach nagły brak mocy.
http://moto.allegro.pl/item164231541_przeplywomierz_powietrza_audivw_skoda_seat_ford01.html
janek napisał(a):bedzie wporządku czy lepiej dołożyc i kupic Bosha ?
Jaka robociznajanek napisał(a):robocizna
A gwarancja jest na to jakasjanek napisał(a):mechanik powiedział mi że wymiana bedzie kosztowa ok 350
Jak jest za tyle to czemu nie.grzybek napisał(a):Tonny a nie lepiej kupic nowy pierburga za 300-350zl
http://moto.allegro.pl/item165345825_przeplywomierz_wklad_vw_audi_seat_skoda_pierburg.html
Czujnik masy powietrza Audi, VW, Skoda 1,9 TDI
INDEKS: 7.22684.08.0
PRODUCENT: PIERBURG
NA MAGAZYNIE: >9
Detal w Inter Cars: 367,59 zł
KUP TERAZ za 349,21 zł
Ograniczenia/Parametry:
# Tryb pracy: elektryczny
# Napięcie [V]: 12
Mozna ale na dlugo nie starcza - i tak bedziesz musial wymienic.Anfel napisał(a):Czy niema możliwości naprawienie lub zregenerowania przepływomierza ?
To jedz na program to sie dowiesz co jest z nim nie tak - jesli bedzie cos nie tak to ci zaden szanujacy sie tuner softu nie wgra ale powie co nalezy usunac/naprawic bys mogl sie cieszyc z wyzszej mocy.Anfel napisał(a):Ja mam ten problem że chciałem jechać na program, ale chyba coś jest nie tak z autkiem
Jak chcesz bawić się w mody kup turbine od 130/150 PD zamontuj, zrób soft i ciesz się autem.Anfel napisał(a):Co o tym sądzicie ?
Anfel napisał(a):więc wydaje mi się że nie powinno stać sie to samo po 2miesiącach.
A ktos mowił, ze bedzie za darmoAnfel napisał(a):Tak fajnie by było zamontowac taką turbinę ale to niestety kosztuje.
dwa miesiące temu miałem czyszczoną turbinę pojechałem dziś do tego warsztatu bo znowu robi się to samo
A do ilu podniosła by się moc zakładając taką turbinę ?
A tak konkretniej ? Jakieś konkretne wartości ?
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości