Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
MIETEK napisał(a):Co do ASO i ich diagnozy wskazującej pompę wtryskową,no cóż wielkie brawa,za niewiedzę![]()
MIETEK napisał(a):rob555, jestem z pruszcza, jeśli chodzi o dokladność
Ta silnik na zlom mozna oddactarki napisał(a):Czy przy przestawianiu sie rozrzadu moga powstac jakies dodatkowe uszkodzenia?
tarki napisał(a):hmh, to chyba cos mi to mowi... czy to mozna w latwy sposob przywrocic do porzadku czy konieczna jest wymiana paska i rolek?
To moze jedz tam i niech ci Wojtek zbada auto i powie co nalezy zrobic by mozna bylo je zainfekowac.tarki napisał(a):Kurde, a planowalem na dniach pojechac do Masters w katowicach przerobic program, a tu taka kicha..
W wiekszosci sklepow motoryzacyjnych cos dobiora lub u tlumikarza.tarki napisał(a):Moje pytanie, czy ta czesc ma jakis numer, jak sie to wogole nazywa i gdzie to kupic (poza ASO)?
A swiece sa sprawnetarki napisał(a):zobaczymy czy zlikwiduje to problemy z zapalaniem zimnego silnika.
Tonny S napisał(a):A swiece sa sprawneod tego wypadalo by zaczac.
tarki napisał(a):A czy niesprawne swiece powoduja zalaczenie kontrolki swiec czy cos takiego? czy trzeba je ssprawdzic osobiscie?
Osobiscietarki napisał(a):czy trzeba je ssprawdzic osobiscie?
Nie ma - stan to jedynie luzy na wirniku i czy lopatki nie sa uszkodzone.RosenG napisał(a):jest jakis sposob na sprawdzenie przebiegu jaki pokonała albo stan??
No kolektor tak wyglada, a turbina jest polaczona z kolektorem na stale - niech ojciec nie da sobie wcisnac bez kolektora bo bedzie musial dodatkowo kupic kolektorRosenG napisał(a):Ojciec znalazl jakas za 1000zł ale cala zardzewiała
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości