Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Samego kolektora do 1.9 TDi w Leonie nie kupisz bo jest razem z turbiną.F@bian napisał(a):Witam mam pytanie czy orjentujecie sie ile moze kosztowac i gdzie mozna zakupic kolektor wydechowy do Seata Leona 1.9 TDI 110 KM z 2001 roku
F@bian napisał(a):mi potrzebny kolektor sportowy
F@bian napisał(a):Sorka zle napisalem jest mi potrzebny kolektor sportowy nie, zwykły.
Za duzo mało fachowej prasy sie naczytałeś - to dotyczy aut wolnossacych a nie turbo.F@bian napisał(a):No z tego co slyszalem to po wymianie kolektora wydechowego zawsze wiecej konikow przybywa... bo ten oryginalny nie jest tak dopracaowany jak ten sportowy
F@bian napisał(a):No z tego co slyszalem to po wymianie kolektora wydechowego zawsze wiecej konikow przybywa... bo ten oryginalny nie jest tak dopracaowany jak ten sportowy
F@bian napisał(a):orjentujecie sie ile moze kosztowac i gdzie mozna zakupic kolektor wydechowy
No z tego co slyszalem to po wymianie kolektora wydechowego zawsze wiecej konikow przybywa
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości