![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Chciałem jeszcze powiedziec ze po podpieciu do kompa wykazalo przerwany obwod zasilania sondy pierwszej, czy jakos tak
oooch, teraz już wiem dlaczego moja polonistka w szkole podstawowej była taka denerwowana jak musiała nam poprawiać dyktanda i wypracowania. Proszę przyłóż się do pisania postów, stosuj znaki przestankowe oraz staraj się pisał jasno i składnie. Trochę wysiłku z Twojej strony na pewno zaowocuje większym odzewem w stosunku do Twoich postów, a dzięki temu może uda Ci się rozwiązać problem. A tak jak widzisz wylądował on w koszu, wisisz mi duże piwo!
[ Dodano: Sob 28 Lis, 2009 ]
Przeczytałem kilka postów na forum.I nie wiem,czy to moze mieć związek z zapłonem,cewkami,przewodami...Tylko czemu po jakimś czasie nierównej pracy silnik znów pracuje normalnie;/.W Bełchatowie cieżko znaleść mechanika który mógłby mi pomóc..Więc proszę o możliwą pomoc:)
[ Dodano: Sob 28 Lis, 2009 ]
Chciałem zapytać o dżwięki ktore wystepuja po przekreceniu zapłonu.Np pierwszy co uslyszalem z tydzien temu po przekreceniu stacyjki byl pojedynczy sygnal "pi".Dzis po tym calym zdarzeniu z nierowna praca silnika,wsiadam niedawno do samochodu przekrecam zaplon a tu "pi","pi","pi" i ciagly"pi" i koniec.Po czym cofam zaplon przkrecam drugi raz cisza;/