Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
matadorRS napisał(a):Chyba najbezpieczniejsze rozwiazanie.
PAWEL20VT4 napisał(a):jak już to wted robić GT28rs
Grześ napisał(a):http://www.Seat-Napinator.pl/projekt_marcin.php
Grześ napisał(a):najlepszym rozwiązaniem jest znalezienie servisu chłodniczego i kupienie od nich najlepszego rdzenia jaki maja w ofercie boczki dorobić na zamówienie
wymiary to 55 20 6,5 taki wejdzie pod belkę bez ciecia czegokolwiek
lasotek napisał(a):czy opłaca się zamontować IC do silnika 1.8 20v
lasotek napisał(a):zastanawiam się na podniesieniem mocy, zastanawiałem się nad turbo
lasotek napisał(a):lepiej nie montować jak seryjnie nie zamontowali bo żywotnośc swilnika i podzespołów można skrócić...
nikt nie pisał ze się nie da
dużo za dużo za 800z da sie to zrobić z bardzo dużym zapasemauthor napisał(a):2. Wtryskiwacze = 1600PLN
to samo co w przypadku punktu pierwszego SN to 2 tys , pozatym seria znosi 300KM z racji największego sprzęgła tj 240mmauthor napisał(a):Sprzęgło spiekowe = 3500PLN
od 1600 do 2 tysauthor napisał(a):7. Nowe, mocniejsze koło zamachowe = 2500PLN
od 2,5 do 3,5 tysauthor napisał(a):8.* Tego nie jestem pewien, ale przy samochodach fwd o mocy ponad 300PS powinna być szpera, szpera = 5000PLN
2. Wydech przelotowy - 3 cale downpipe + reszta 2,5 cala + dwa tlumiki + katalizator o zmniejszonym oporze = 3500PLN
author napisał(a):
1. Intercooler + orurowanie ok 2000PLN
greesha napisał(a):author napisał(a):
1. Intercooler + orurowanie ok 2000PLN
Ja powinienem niedlugo zalozyc takie cos
http://www.toyosports.co.uk/fmic-seat-l ... -957-p.asp
IC nie za wielki, ale jak na k03s powinien wystarczyc.
DaMiAnOfr napisał(a):a podpowie mi ktoś gdzie szukac ,kupić down pipe?
author napisał(a):3 calowy wydech kompletny jest bez sensu i może zaszkodzic - spowolnienie gazów w układzie.
author napisał(a):2,5 cala wystarczy 3 cale downpipe. 3 calowy wydech kompletny jest bez sensu i może zaszkodzic - spowolnienie gazów w układzie.
TOMMI napisał(a):czy tylko da odetchnąć turbinie?
Powrót do Leon 1 - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości