adamtower napisał(a):Fotele od Sporta, poduszka kierowcy od zwykłej wersji. Walony był w przód.
cos w tym musi byc

.To samo mi sie od razu w oczy rzucilo
Fawor napisał(a):Tak miał Orełek, cos koło 195KM strojone na gazie w VTG bodajże i przesmigał na tym sporo ładnych kilometrów wiec wszystko sie da
z tego co wiem to te "sporo ladnych kilometrow" to bylo ponad 120 tysiakow
Tonny S napisał(a):Zawsze jest wieksze prawdopodobieństwo szybszego zniszczenia silnika na gazie w końcu konstruktor tworzył go z zamysłem, że bedzie na benzynie smigac itp. zwłaszcza silnik turbo, no ale jak widać da sie na tym smigać i nic sie nie dzieje - o gaz zapytaj użytkownika Gajdar-a
prawdopodobienstwo zawsze jest (przy programie zreszta tez

) ale poki co (odpukac) jest fajnie.Zrobilem na gaziku ok 5 tys.km na razie.Straty mocy zauwazylem jedynie przy predkosciach autostradowych (>210),zdaje sobie sprawe ze pewnie sa ,ale w normalnej jezdzie nawet szybkiej sie tego nie czuje,zreszta w razie jak mnie ktos bardzo wnerwia zalaczam magiczny przycisk

.Spalanie (bo o to chodzi w instalce gazu najbardziej) w sytemie 75% miasto i 25% trasa wychodzi srednio 11.3 litra gazu;wychodziloby na to ze trasa 9-10 litrow a w miescie 14 ,z tym ze od razu mowie od kiedy jezdze na tanszym "paliwie" to od razu liczba gwaltownych przyspieszen znacznie wzrosla
A poza tym miod malina ,nie do odroznienia na czym sie akurat jedzie.Po 4 tys.km pojechalem na regulacje (wymog gwarancyjny) ale nie bylo co regulowac,podpieli mnie pod kompa poogladali,posprawdzali ,pochwalili i pojechalem