PAWEL20VT4 napisał(a):Spoko Bartek, jak wiesz z Tobą zawsze z przyjnościa wypije piwko i stanę na kresce
Paweł
tylko nie rozrabiaj z gaśnicą jak rok temu
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
PAWEL20VT4 napisał(a):Spoko Bartek, jak wiesz z Tobą zawsze z przyjnościa wypije piwko i stanę na kresce
Paweł

prospect napisał(a):Tak turbina jeszcze jest seryjna kkk03s ladowanie w piku 1.4 potem trzyma 1.1/1.0 powyzej 5500 spada do 0,5 bara-jest to problem nad ktorym walczymy.
Dla mnie najwazniejszy jest IC ktory seryjny jest bardzo malo i nie ma za bardzo skad wychodzic

Artur20vt napisał(a):to jest na tyle dziwne - ze przepustnica jest przymykana bodajze 25% pow 6000obr - taki objaw wyszedl przynajmniej u TJa

Taka promocja, ze nikt tam nic o niej nie slyszal.Kawas napisał(a):no to dawajcie do vtg - nie wiem - ale była tam promocja...

PAWEL20VT4 napisał(a):Dokładnie moim zdaniem wszystko zależy od kompa, mam pytanko czy ty lub marcin macie ESP ?

Nie pisalem o sobie - z dieslem to mnie tam wcale nie ciagnie, wiec wiesz gdzie ja mam ich promocje.Kawas napisał(a):p.s. ciebie Tony promocja nie dotyczyła - więc nic dziwnego, że o niej nie słyszałeś

Kawas napisał(a):ja dzisiaj sprawdze jak to u mnie wygląda- a Bartek ile Ci w peaku ładuje?

Powrót do Leon 1 - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości