Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
lukash25 napisał(a):Dodam, że koła seryjne tj. 195/65 R15
alex_331 napisał(a):Pamiętaj, że Leo ma największą moc przy 4000 obrotów (dokładnie chyba 4400), więc chcąc nie chcąc musisz go przeciągnąć, żeby odejść. .
alex_331 napisał(a): Pamiętaj, że Leo ma największą moc przy 4000 obrotów (dokładnie chyba 4400), więc chcąc nie chcąc musisz go przeciągnąć, żeby odejść.
alex_331 napisał(a):A czy moment obrotowy nie jest maksymalną mocą przy danych obrotach?I też żeby nie robić spiny to tak właśnie miałem na myśli moment obrotowy
![]()
Richter napisał(a): Jedynie co zmieniałem po kupnie auta rok temu, to kolektor wydechowy cały
Richter napisał(a):Tata ma fabię 1.4 MPI 8V 65 kM i jest zwinniejsza i szybsza od mojego 1.6 16V w każdym zakresie obrotów
Richter napisał(a):NA VAG pokazuje, że to sterownik Magnetti Marelli. Możliwe, że do 1.6 16V 105 kM 2005/2006 r. były takie sterowniki?
alex_331 napisał(a):Te zwężki uja dają, ale też wymontowałem, różnicy brak - spalanie LPG 12,5 litra
Richter napisał(a):P.S. Dlaczego on naszym silnikiem poszedł 210
Powrót do Leon 1 - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość