PAWEL20VT4 napisał(a):Tonny S napisał(a):coolibeer napisał(a): Tonny S, nie chodzi mi tylko o klime jak widzisz wyzej przeczytaj dokladniej chodzi mi o wibracje na kierownicy po wlaczeniu chlodzenie silnika. Zauwazylem ze wiatraki sa krzywe.
To przeczytaj mój post pierwszy i Prospecta to sie dowiesz o co chodzi a ten mały wiatraczek zadnych wibracji nie jest w stanie wytworzyć zwłaszcza na kierownicy.
martiMi się zadne wentylatory nie właczają jak już to kompresor klimy a to 2 różne sprawy.
Tony, ale jak włanczasz klimę i ona chodzi to oba wiatraki powinny ruszyć na pierwszym biegu, tak przynajmniej jest u mnie i z tego co wiem tak być powinno

jeżeli wiatrak obciera to drgania moga przenosić sie na karoserię i kierownice. Wiatraki są w takiej obudowie i mocowania ich mają podłużne dziury wiec można regulować ich ustawienie w obudowie.
podrawiam
nie wiem jaką klimę ma PAWEŁ24vt, manualną czy klimatronic ?
jedno jest pewne TonnyS że w manualnej jak klime włączasz to oba wiatraki ruszają na 1 biegu tak być powinno, natomiast jak powinno być w climatronicu to nie wiem
ps.
coolibeer, jak masz jakieś problemy z klimą i będziesz w wawie to wpadnij do
Diagtronika chłopaki to spece od klimy i całej elektroniki napewno ci pomogą
wiem bo sam problem miałem tzw. nierozwiązywalny dla innych warsztatów właśnie z klimą
i po wizycie u wspomnianych panów jak ręką odjął