Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
sydney napisał(a):I proszę o opinie i sugestie co może być przyczyną
musze zmienić tylko zastanawiam się nad jakąś wydajniejszą na przyszłość i nie wiem co masz jakiś pomysł??
DOC napisał(a):u sydneya komputer silnika (a raczej jedna jego czesc) jest zaprojektowana pod ten konkretny regulator i jego wartosci
Sammael napisał(a):No ale może się nie znam a ABT zastosowało technologie ery kosmicznej. Fakt, faktem VR6 kompresor ABT nie widziałem na oczy.
Sammael napisał(a):chciałem napisać coś o pompie, bo wydaje mi się, że znalazłem odpowiednią ale jak tutaj ludzie spędzają tryliony godzin przy ABT to nie ma sensu... szukajcie aż znajdziecie :]
DOC napisał(a):U Sydneya komputer nadal uwaza ze jest N/A
Sammael napisał(a):chciałem napisać coś o pompie, bo wydaje mi się, że znalazłem odpowiednią ale jak tutaj ludzie spędzają tryliony godzin przy ABT to nie ma sensu... szukajcie aż znajdziecie :]
dave napisał(a):moze warto byloby zalozyc temat na sreetracingu?
sydney napisał(a):A Samm wiesz co myślę na twój temat bo gadaliśmy na PW ale to co napisałeś, a zostało usunięte przez belziego było przegięciem.
Chodzi mi o to że Samm ma zawsze racje jak nie to patrz ptk. 1 czy coś w tym stylu.
Takie kilka słów z mojej strony. Proszę zastanów się czasem bo wierz mi nie masz zawsze racje a twoja wiedza może nie jest mała ale jest znikoma w stosunku do innych ludzi(mechaników) np. Grega od Pachury. Masz pojęcie w dużej ilości spraw ale tak jak pisałem jest to kropla w morzu, np w tym temacie.
sydney napisał(a):Powiedz mi gdzie być pojechał jak byś miał robiony samochód przez abta do pachury który jest przedstawicielem na POlske ABT czy do Dynosfotu???
marcin_kielce napisał(a):"Wiem ale nie powiem" już gdzieś to kiedyś słyszałem...ach tak to było w przedszkolu![]()
![]()
marcin_kielce napisał(a):A tak poza tematem to sterownik Sam w twoim S3 czy innym silniku TFSI wcale nie jest tak skomplikowany jak ci się wydajęi zrobienie programu do auta klasy RS4 trwa 10 min łącznie w wgraniem softu...
sydney napisał(a):Dajmy sobie może ochłonąć.
Sammael napisał(a):Tyle, że skoro jest przedstawicielem to oczekiwałbym ogarnięcia mojego auta, nieprawdaż?
sydney napisał(a):ogarniemy to auto i zrobimy tak że będzie malina
sydney napisał(a):Także Samm proszę o posty na temat, które mogą pomóc będę wdzięczny.![]()
![]()
Powrót do Leon 1 - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości