Bartek, nie poszukuje opinii.Chociaz wrecz bylem pewny ze wszyscy beda mieli Twoje nastawienie

,post byl po to ze sie da ,ze jest to fajne,tanie i wygodne jezdzenie.Najgorsze jest to ze przez to ze opinia moze "przytloczyc"nikt sie nie przyznaje do takich "modow".A co do sprzedazy i kupna diesla ,pisalem raz ale napisze jeszcze raz specjalnie dla Ciebie.Kupilem 1.8T jak benzyna byla duuuzo tansza i stac mnie bylo ,niestety pewne warunki sie zmienily.Do auta sie przyzwyczailem bo mam fajne niebite i zadbane auto,i nie bede kupowal sztrucla tylko dlatego ze jest TDI.A co do silnika i turbiny,to sorka ale nie widze mozliwosci jej uszkodzenia tylko dlatego ze jezdzi na gazie.IMO robienie mocnego programu łoi po dupie silnik i turbine duzo bardziej niz alternatywne paliwo.
A co do caloksztaltu
ali, wyjasnil zrobilem bo tak chcialem ,nie potrzebuje zadnego poklasku.
Tak czy owak szanuje kazde zdanie .Masz swoje i chwala Ci za to bo przynajmniej mozna poogladac fajnie zmodowane autka z super osiagami na poziomie super-sportowych aut,ale jesli ktos sie waha tak jak ja,to ja od siebie :gaz to nie zlo
PS jak ktos bedzie w cze-wie to chetnie zaprezentuje jak sie ma poki co 1.8T na dopingu
Kawas, no wiesz fachmanem nie jest ,pisze to co wiekszosc podaje,a co do "oswajania" to przeciez sa jakies typy samoadaptacji ECU ,chociazby po czyszczeniu przepustnicy ? ,chyba ze sie myle ,to mnie popraw