Reklama

Zapraszamy do polubienia naszego nowego fanpage na Facebook'u.

Rozrząd leon 2.8 AUE

Wszystko co dotyczy silnika, przeniesienia napędu, modyfikacji, ...

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

Rozrząd leon 2.8 AUE

Postprzez piotrp1993 » 17 października 2017, 19:05

Witam. Mam pewien problem odnośnie znalezienia rozrządu do mojego seata 2.8 AUE Cupra4. Otóż we wszystkich hurtowniach nie moge doszukać sie zestawu rozrządu dla leona z tym kodem. Mam wiec pytanie czy AUE w leonie to ten sam AUE co w Alhambrze lub np VW Borze? z góry dziekuje za odpowiedź.
piotrp1993
Stella
Stella

Auto: leon 1m 2.8 Cupra 4
Silnik: AUE 2.8

Reklama

Re: Rozrząd leon 2.8 AUE

Postprzez Pako162 » 19 października 2017, 08:20

Ten sam. Ale części do rozrządu w AUE ostatnimi czasy stały sie jakby to najlepiej ująć- NIEDOSTĘPNE. Znajomy robił około rok temu i ściągali graty z ASO z Niemcowni i czekał na nie ze 3 tygodnie :x Ja robiłem jakieś 4 lata temu ale wtedy nie było z częściami problemu.
Jako takiego zestawu raczej nie znajdziesz, musisz szukac po nr katalogowych poszczególnych częśći- ślizgi, łańcuchy, szyna ślizgowa i jeszcze coś ale już zapomniałem.
Pako162
Sport
Sport

Auto: Cupra 4

Re: Rozrząd leon 2.8 AUE

Postprzez piotrp1993 » 19 października 2017, 11:39

Na allegro i ipartsie sa zestawy ale wlasnie do aue w golfie lub alhambrze temu zalezy mi zeby wiedziec czy to dokladnie to samo. Tylko niestety z jednej firmy- Febi. No ale lepsze to niz jezdzic z grajacym łańcuchem.
piotrp1993
Stella
Stella

Auto: leon 1m 2.8 Cupra 4

Powrót do Leon 1 - Techniczne Benzyna