Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
tomek.polak napisał(a):A i jeszcze to nie dzieje sie regularnie tylko sporadycznie!?!?
vortis napisał(a):tomek.polak, dobry mechanik poradzi sobie z tym w 2-3h i oczywiście Vagiem ustawi kąt otwarcia.
tomek.polak napisał(a): przepustnica byla strasznie brudna
Przepustnica jest na linke i nie trzeba nic ustawiac vagiem. Wiem ze sa problemy z 1.6 16v gdzie przepustnica jest elektroniczna.
Kuxik napisał(a):Przepustnica jest na linke i nie trzeba nic ustawiac vagiem. Wiem ze sa problemy z 1.6 16v gdzie przepustnica jest elektroniczna.
W 1,6 8v jaka jest? trzeba cos ustawiac vagiem?
jurkos napisał(a):tomek.polak, no .. to proponuje poszukac i podmienic na jakis czas w ramach testów taka przepustnice
AndrewCichy napisał(a):Czy to może być wina przepustnicy
zapewne zalatwiona za 5pln przepustnica bedzie ladna i czystasydney napisał(a):grosze ja w swoim 1.4 wymieniłem a mechanik załatwił mi za 50zl
w 1.6 8V jest tez na linke i sie ja adaptuje, w przepustnicy jest naped ktory koryguje wolne obroty, dlatego czasami mozna odczuc ze pedalem gazu trzepie na wolnych obrotach jak skacza. Podejrzewam, ze w 1.4 jest podobnie.sydney napisał(a):ja w 1.4 miałem przepustnice na linke więc chyba się jej nie adaptuje Vagiem
Powrót do Leon 1 - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 3 gości