mw1978 Chciałem twoja odpowiedź zostawić bez komentarza, jednak jej ton mi na to niepozwala, to co robisz w swoim aucie to twoja sprawa, jednak uczciwie uprzedziłem ciebie o efektach, dla mnie przyrost momentu o 10% jest zadawalający szczególnie odnosząc do ceny, co potwierdzaja wypowiedzi forumowiczów, tak że pierdzielenie o koniach i czasie na 400m świadczy o braku elementarnej wiedzy bądź załej woli
byłeś u mnie przynajmniej 5x, wyjaśniłem twoje wszystkie wątpliwości, jak i wpływ charakterystyki monentu na zachowanie auta.
Odnośnie ABSu, jest to jaknajbardziej normalne, że się świeci lampka po zjechaniu z rolek, tak jak ktos juz to opisał,
jednak powiedziałem tobie że wytarczy przejechać kilkadziesiat metrów i lampka zgaśnie, ewentualnie skasujemy błąd oczywiście gratis
tak więc nie wiem w czym problem, wystarczy podjachac autem. Odnoszę wrażenie że twoja dwuznaczna wypowiedź nie jest bezstronna i ma rzucić złe światło na moja firmę
Proszę sprecyzuj co masz na myśli pisząc o zachowaniu w stosunku do klienta, bo nie bardzo wiem o co chodzi, rezygnujesz z moda twoja sprawa, miałeś serię w 10min bez gadania, może o to że miałeś czekać na auto w biurze a nie w warsztacie patrząc pracowanikowi na ręce, co nie jest wskazane zarówno ze względów bezpieczeństwa jaki naszych modów, byłeś przy każdym hamowaniu, czego można więcej oczekiwać przy tak prostej modyfikacji.
Uważam że jako firma zrobiliśmy wszystko aby ciebie jako klienta usatysfakcjonować, dlatego pisanie o braku efektów moda oraz braku umiejętnosci zachowania wobec klienta jest moim zdaniem nie na miejscu.