Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

_carlos- napisał(a):Zaznacz na zdjęciu, w którym miejscu chcesz zamontować halogeny.

_carlos- napisał(a):Chłodnica zasłania dojście. Mi się udało bez ściągania, ale dużo było gimnastyki.

Sivvy napisał(a):Tak się składa, że mam założone dzienne, zwykłe, najtańsze z allegro ale działają.

Sivvy napisał(a):Wyjąłem tą kratkę (tylko ostrożnie bo lubią się zatrzaski urywać)

Sivvy napisał(a):Chodzi o tą dużą kratkę pod tablicą rejestracyjną. Tych zaczepów tam jest co najmniej 8.

kurex napisał(a):Sivvy napisał(a):Chodzi o tą dużą kratkę pod tablicą rejestracyjną. Tych zaczepów tam jest co najmniej 8.
OK dzięki, jest możliwość krótkiego spotkania z Tobą i rozmowy ?, akurat w Zabrzu to dosyć często jestem - aby to wszystko do końca wyjaśnić.

ufo22222 napisał(a):jak wygląda sprawa legalności tego?
http://allegro.pl/modul-swiatel-dzienny ... 23948.html
gdzieś na jakimś forum było dyskusja jedni że legalne drudzy że nie bo nie ma homologacji bla bla bla
a jak jest u was kto ma zamontowane kto miał kontrolę z tego powodu?

zwirek75 napisał(a):Nielegalne w Polsce.

robert1111 napisał(a):Ja to mam od ponad pół roku i nikt mi sie nie doczepił do tego nawet na przeglądzie jest po prostu opcja wyłączenia tego prędzej Cie zatrzymają jak z daleka zobaczą na przeciwmgielnych(+postojówki) niz na tym module i nie dyskutowałbym tu na temat legalności bo sporo ludzi jezdzi na pseudo xenonach z allegro za 100zł i też przeglady przechodzi ja osobiście polecam takie rozwiązanie niż jakieś diody dokładane .

hornet15re1 napisał(a):A ja mam takie dymione klosze i jak nie swieca to nie szpeca auta bo ich prawie nie widac:

Koszi napisał(a):Ja założyłem takie światełka dzienne: http://www.allegromat.pl/aukcja143192

ufo22222 napisał(a):.. a jak stoi to co komu przeszkadza że widać że są
_carlos- napisał(a):Naklejenie ciemnej folii, moim zdaniem, współgra z resztą oświetlenia.

Koszi napisał(a):ufo22222 napisał(a):.. a jak stoi to co komu przeszkadza że widać że są
Mnie jednak troszkę drażniło
Dokłądnie tak. Kierunki boczne jak i tylne lampy też są przyciemnione.

Leonidas ARL napisał(a):Panowie...ktoś kiedyś dawał wkłady ledowe do oryginalnych halogenów,znacie szczególy ?
Leonidas ARL napisał(a):Panowie...ktoś kiedyś dawał wkłady ledowe do oryginalnych halogenów,znacie szczególy ?
Tygrysek napisał(a):to może się chyba nie zmieścić w przedziale...

Leonidas ARL napisał(a):kurex to nie jest odpowiedź na moje pytanie...

Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości