Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

Leonidas ARL napisał(a):właśnie juz zmierzyłem 8x6.5cm.Myślałem aby wcisnąć ledy o średnicy 8cm

Leonidas ARL napisał(a):hmmm tylko co te halogeny dają ?

Leonidas ARL napisał(a):Pany co sądzicie o umieszczeniu ledów w dolnej części kratki halogenów (przy samych halogenach) w leonie TS ?

Maras2003 napisał(a):No nie wiem czy fabrycznieA autko skąd sprowadzone ? Może jakiś tryb skandynawski czy coś takiego (ale wątpię żeby 1M to miały)

_carlos- napisał(a):Za bardzo rzucają się w oczy. Lepiej by wyglądały przyciemnione.

bravo napisał(a):Musisz kolego wypiąć wtykę od włącznika świateł i sprawdzić czy są podpięte przewody pod piny TGL i B. Jeśli tak jest to masz samochód robiony na skandynawię
bravo napisał(a):TGL to światła dzienne(tagfahrlicht), Natomiast pin B odpowiada za światła pozycyjne. Najpierw sprawdź czy są pod te piny podpięte przewody. Pod TGL zielono-żółty a pod B szaro-fioletowy. Jeśli tak jest to jest to fabryczne rozwiązanie.

markus312 napisał(a):Ogólnie LEDy średnio pasują do 1M![]()

cynamon napisał(a):zwyczajowo - temat wymagajacy pomocy... brak odp. w zasadzie 70 % wpisow to tzw belkot nie wnoszacy nic do sprawy
Leonidas ARL napisał(a):Panowie...ktoś kiedyś dawał wkłady ledowe do oryginalnych halogenów,znacie szczególy ?

kurex napisał(a):Panowie do cholery kto mi powie pod co podpiąć te światłą do jazdy dziennej. ?
Gdzie jest jakieś stałe zasilanie od stacyjki ?, bo nigdzie nie potrafię znaleźć...

Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość