Moderator: Moderator LC Team
PeterSC napisał(a):Sam robilem swoje turbulum w Turbo-tec
sleeper napisał(a):PeterSC napisał(a):Sam robilem swoje turbulum w Turbo-tec
można wiedzieć ile taka przyjemność u nich kosztuje?
CupRacing4 napisał(a):Dają 2 lata gwarancji bez limitu km
transit_master napisał(a):marcus415, a muszą wiedzieć że był/jest program![]()
grzybek napisał(a):tak regeneracja jest na chinskich zamiennikach
na sofcie tez bedzie jezdzic ale w 95% przypadków turbiny nie wstają chętnie i nie ma tej lekkosci w jezdzie
grzybek napisał(a):......napisz do GruchaARL w sprawie turbo a na pewno pomoze
grzybek napisał(a):Leonidas ARL:
firma Garrett nie przewiduje regeneracji swoich produktów ze zmienną geometrią i nie ma żadnych oryginalnych zestawów naprawczych!
regeneracja tak naprawdę polega na dopasowaniu bliżej nie określonych części do danej turbosprężarki najczesciej chinskich producentów!
nowa turbina dużo kosztuje ale zła regeneracja może kosztować duzo więcej - pomysl o tym!
autoryzowany dystrybutor i serwis GARRETTA w Polsce to firma MOTO REMO
mozesz oddac stara sprezarke a otrzymac nowa zregenerowana fabrycznie - tylko to nie jest tanie !
nie wiem jak podchodzisz do tematu ale jak chcesz zeby autko jezdzilo to regeneruj a jak chcesz zeby autko DOBRZE jezdzilo to tylko nowa albo NIEREGENEROWANA uzywka !
regeneracja to loteria , kazdy kto przez to przeszedl to powie
warsztaty zrobia wszystko zeby tylko wydobyc z Ciebie kase , a jak chcesz potem zareklamowac to dowiesz sie ze zle byla zamontowana. taka to nasza GWARANCJA o ktorej piszesz !
Generalnie jest masa warsztatów ktore sie za to robia z miernym skutkiem, ale PODOBNO sa tez i dobre warsztaty tylko ja nie wiem ktore to
......napisz do GruchaARL w sprawie turbo a na pewno pomoze
Leonidas ARL napisał(a):Każdy kumaty mechanik
Powrót do VAG - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość