Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

to oddawaj auto do ASO, poszukaj jakiekoś dobrego w Twojej okolicy tylkoleon000 napisał(a):Auto zastępcze dostałem ale niemam swojego AC ale sprawca miał AC i z jego ubezpieczenia będą pokrywane koszty.

leon000 napisał(a):eśli rzeczoznawca uzna stratę całkowitą to dostaje 70% wartości samochodu

leon000 napisał(a):Niewiem czy warto go naprawiać jak się okaże że szkoda całkowita boje się tego by później niebyło problemów z użytkowaniem auta

leon000 napisał(a):Jestem już po oględzinach z rzeczoznawcą uznał szkode całkowitą. Do poniedziałku musze pomyśleć co z tym fantem zrobić ale pewnie wezme kase którą oferuje mi pzu bo na trzy dyszki wycenili i kupie nowszego ale już w kolorze białym.

zgadza się.nixu napisał(a):PS. z tymi stronami, oponami i amortyzatorami to sranie w banie.
a i to czesto na nic się zdanixu napisał(a):jeżeli chcesz dopłaty za drugą sztukę/drugą stronę musisz udokumentować wymianę a także odwoływać się od wcześniejszych kosztorysów

transit_master napisał(a):zgadza się.nixu napisał(a):PS. z tymi stronami, oponami i amortyzatorami to sranie w banie.a i to czesto na nic się zdanixu napisał(a):jeżeli chcesz dopłaty za drugą sztukę/drugą stronę musisz udokumentować wymianę a także odwoływać się od wcześniejszych kosztorysówWiem z autopsji.
Alzak napisał(a):Gdybym ten samochod byl moj to w zyciu bym tego nie naprawial ... to co widac z zewnatrz to napewno nie wszystkie uszkodzenia
Korzen napisał(a):gorzej jak ktoś go naprawi i będzie nówka sztuka nie śmigana... ale zgadzam się że naprawa nie ma sensu, w cywilizowanym kraju poszedł by na żyletki a u nas...
transit_master napisał(a): PS. z tymi stronami, oponami i amortyzatorami to sranie w banie.
zgadza się.

leon000 napisał(a):Kaske dostałem od ubezpieczalni pzu po dwóch tygodniach od kolizji zwrócili tyle że starczyło na ten sam model i nowe oponki pirelli dzięki za pomoc koledzy
Powrót do Naprawy blacharsko-lakiernicze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość