Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

przemek92 napisał(a): Przy okazji dowiedziałem się również,ze posiadam już nowy czynnik w klimatyzacji i jej serwis to koszt 1000 zl

Za co ten tysiąc złotych? Za dezynfekcję i uzupełnienie czynnika?przemek92 napisał(a):Przepraszam,ze tak długo nie dawałem znać jak rozwinęła się sprawa. Przy okazji wymiany kół, wedlug zalecen zdezynfekowalem klimatyzację i zrobiłem ozonowanie powietrza oraz znów wymieniłem filtr przeciwpylkowy. Póki co objaw nie występuje. Czy ustąpił na stałe i czym było to tak na prawdę spowodowane nie mam pojęcia. Przy okazji dowiedziałem się również,ze posiadam już nowy czynnik w klimatyzacji i jej serwis to koszt 1000 zl

Krzyzak napisał(a):Coś pomiędzy kurzym gównem a spalonym plastikiem...

Krzyzak napisał(a):A czy ktoś garażuje Leona? - bo mam FR 1.4 150KM od niecałych 3 miesięcy i ten smród jaki auto zostawia po wjechaniu do garażu jest nie do zniesienia. Coś pomiędzy kurzym gównem a spalonym plastikiem... Im cieplej tym gorzej. Jak trochę postoi i ostygnie silnik to jest do przyjęcia.

Powrót do Leon 3 - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość