Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
shreku napisał(a):2700 to tak całkiem cacy a RCP ike wychodzi?
RCP robi klapy?
mrfroz napisał(a):Wydaje mi sie ze seria w hatchbacku jest głośniejsza i bardziej rasowa niż ten fox w st.
Przynajmniej u mnie, wersja na dwóch tłumikach.
karamba napisał(a):obstawiam ze sa komorowe, niestety po samej puszcze tego nie widać, to jednak z mojego doświadczenia tak wynika.
piter_tm napisał(a):Panowie, a czy wydech od hatcha będzie pasował do st, w ogóle jaka jest różnica? Przyznam że ten w hatchu w 100% by mi wystarczył szkoda, że w st jest jakiś cichy set up
Troszke od 4-5tys do przezycia, moja tez tak mówiła jak przyjechalem po wymianie wydechu ze wiocha i nie bedzie nim jedzila, a teraz chce popcorn z wydechu[emoji12]piter_tm napisał(a):A czy jak nie cisniesz to buczy? Żona z dzieckiem jeździ i powiedziała że jak będzie się drzec jak golf 3 to nie będzie tym jeździć heh
piter_tm napisał(a):mg i rcp zaproponowali mi cat backa z puszka rezonujaca. Ma ktos z was od nich taki zestaw?
najlepiej jedz do pobliskiego warsztatu, co ogarnia dobrze wydechy. Zrobią Ci na gotowo, chyba ze sam chcesz się bawić w wycinanie itd.Kusza napisał(a):Panowie macie jakieś namiary na zakup rury zastępującej środkowy tłumik w 2018 Cupra ST 300 4x4?
Kusza napisał(a):Panowie macie jakieś namiary na zakup rury zastępującej środkowy tłumik w 2018 Cupra ST 300 4x4?
Powrót do Leon 3 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości