Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
dominicus napisał(a):Usuwanie ostrzeżenia po zmianie podświetlenia tablicy na LED
Wybierz sterownik 09 (Centralny układ elektroniczny)
Dostęp bezpieczeństwa (31347)
Adaptacje
Wybierz - Leuchte25KZL HA59
Sub - Lasttyp 25
Zmień na Allgemeine LED. 2 * Domyślnie 5W
Sub - Dimmwert AB 25
Zmień na 127. Domyślnie 100
positive napisał(a):Macie taką opcję jak sygnalizowanie awaryjnego hamowania? Mam na myśli włączenie awaryjnych, po sporym przeciążeniu przy hamowaniu.
positive napisał(a):OBD eleven to droga sprawa. Większość rzeczy można zrobić zwykłym obd z bt i apk car scanner (pełna wersja coś koło 16pln).
positive napisał(a):A'propos czy ktoś ma doświadczenie w tzw. "długim kodowaniu"? Czy te wszystkie opcje z obd11 działają wszędzie, bo w tej taniej apce też jest taka opcja.
Matador napisał(a):Skasować mogę w każdej chwili, wolałbym jednak, żeby odliczało jak ja chcę
-- 28 listopada 2021, 17:25 --
Odpowiem sam sobie.. może komuś się przyda..
wprowadzenie liczby km do wymaganej zmiany oleju
Przedł.okr.międzyobsł.: min.wartość przebiegu w km / przegląd
(ja akurat ustawiłem 12 000 km)
Jeżeli ktoś zmieniał olej i zapomniał zresetować, to liczbę dni po wymianie ustawia sobie w pozycji:
Przedłużenie okresu międzyobsługowego: czas od przeglądu
a liczbę km przejechanych od wymiany w pozycji:
Przedłużenie okresu międzyobsługowego: przebieg od przeglądu
kamil508 napisał(a):dominicus napisał(a):Usuwanie ostrzeżenia po zmianie podświetlenia tablicy na LED
Wybierz sterownik 09 (Centralny układ elektroniczny)
Dostęp bezpieczeństwa (31347)
Adaptacje
Sub - Lasttyp 25
Zmień na Allgemeine LED. 2 * Domyślnie 5W
Sub - Dimmwert AB 25
Zmień na 127. Domyślnie 100
a czy ma ktoś opis kodowania lampek oświetlających nogi, po zmianie na LED ?
verton91 napisał(a):Leuchte30FR LC72
Lasttyp 30
zmień na 36 - LED Kleinleistung
"Mój Leon MY17 z Kessy drzwi kierowcy (42) i pasażera (52) sterownik 0032verton91 napisał(a):Dobra, kto mi z tym pomoże ?
lusterka zamykają mi się po kliknięciu zamknięcia na pilocie, i otwierają się po otwarciu auta.
chciałem, żeby otwierały się dopiero po włączeniu zapłonu, więc gdzieś znalazłem, że trzeba zmienic
"signalsierung_spiegelangklappung na not active"
efekt jest taki, że po otwarciu auta pilotem zamknięte lusterka otwierają się a następnie od razu zamykają.
Włączenie zapłonu ponownie je otwiera.
więc, dlaczego się otwierają i od razu zamykają po otwarciu pilotem ?
powinny otworzyć się dopiero po włączeniu zapłonu
Cubaza napisał(a):Jedyne co mi przychodzi na myśl to masz zapłon włączony? Nie silnik, ale sam zapłon. Bo jak nie to w takim wypadku dla mnie coś jest nie tak z urządzeniem.
mAsteR7 napisał(a):Tak tak, probowalem juz na rozne sposoby, sam zaplon, zapalony silnik.
Zwracam urzadzenie, bo podpialem do Audi znajomego i to samo, wiec na 99% walnieta kostka.
Stenziu napisał(a):mAsteR7 napisał(a):Tak tak, probowalem juz na rozne sposoby, sam zaplon, zapalony silnik.
Zwracam urzadzenie, bo podpialem do Audi znajomego i to samo, wiec na 99% walnieta kostka.
Dodaj auto najpierw w apce, wtedy się połączysz, musisz VIN swojego auta tam wpisać.
Powrót do Leon 3 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości