Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
VVojtek84 napisał(a):A moim zdaniem warto
Ja nie zauwazylem roznicy
Bart2001 napisał(a):
Daniel1980 napisał(a):
Le0nZawodowiec napisał(a):Jaka roznice czuc przy dziurawych drogach?
Le0nZawodowiec napisał(a):Jaka roznice czuc przy dziurawych drogach?
dudek_jd napisał(a):Le0nZawodowiec napisał(a):Jaka roznice czuc przy dziurawych drogach?
ja nie robiłem testów natomiast wydaje mi się że faktycznie auto jest takie mniej galaretowate na dziurach. To rozwiązanie co do zasady nie ma wad, montaż jest banalnie prosty (chociaż uwaga, ja musiałem wymienić górną obsadę amortyzatora bo gniazdo jednej nakrętki mi się urwało!!!- ale wydaje mi się że miałem pecha po prostu), cena jest bardzo niska moim zdaniem a auto skręca i zachowuje się super. Jeszcze z Górnym jest taki kontakt, że zapytałem się na FB czy ma rozpórki do 5F, odpisał po minucie, a 5 minut później wysłał mi numer listu przewozowego...Pakować te rozpórki do swoich leosiów i się nie zastanawiać!
Winiar napisał(a):Może jakieś wiekszę zamówienie ogarnąć, ja też jestem chętny.
alehandro napisał(a):Jaki ogólnie jest koszt rozpórki bo gdzieś mi umknęło?
verton91 napisał(a):Hehe, czyli nie jestem jedyny który urwał nakrętke
Górny mówił mi wyraznie przez telefon, ze lepiej rozporke montowac na podniesionym samochodzie, oczywiscie chcialem byc mądrzejszy i robilem na opuszczonym, skutkowało to efektem jak powyzej
alehandro napisał(a):Daj znac jakie masz odczucia w trasie.
Myslę nad montażem bo drażni mnie czasem "praca" deski rozdzielczej. Jesli na trasie będzie dało się rownież to odczuć to chyba temat u mnie przesadzony.
sdss napisał(a):Jak z ASO i gwarancją?
Winiar napisał(a):u mnie po założeniu rozpórki ustały skrzypnięcia i stukanie okna dachowego, czuć że auto jest sztywniejsze.
Le0nZawodowiec napisał(a):sdss napisał(a):Jak z ASO i gwarancją?
Do montazu nie potrzeba wcale sciagac wycieraczek i plastikow. 20min i po sprawie.
Powrót do Leon 3 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości