Dziekuje z gory dziekuje

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
balcerek napisał(a):Witam chłopaki, czekam już na swoje OBD i zastanawiam się czy da się zrobić następujące mody:
1) w octavii po każdym wyłączeniu zapłonu wycieraczki zmieniały minimalnie pozycję, żeby odgiąć gumkę na drugą stronę.
Dzięki temu wycieraczki wystarczały na dłużej i nie było efektu wycierania szyby jedną stroną pióra w obie strony.
2) również było w octavii - podświetlenie wnętrza włączało się po wyjęciu kluczyka ze stacyjki (a może nawet po wyłączeniu zapłonu), a nie po otwarciu drzwi. W seacie muszę po ciemku szukać klamki. Nadmienię, że mam system kessy.
mczelny2401 napisał(a):U mnie ten ruch jest wykonywany po ruszeniu i bez znaczenia czy wycieraczki są w tybie auto więc może w poliftach to zmienili
jedreg napisał(a):Ktoś pomoże jak wymusić światła DRL w ciągu dnia? Niezależnie jak ustawie asystenta (wczesnie/pozno) to na światłach "auto" nawet w słoneczny dzień świecą mi ledowe światła mijania ... Cos mozna sprawdzic przez OBD czy nie jest rozstrojone?
A działało ci wcześniej? Skanowałeś pod kątem błędów?jedreg napisał(a): auto w pełnym słońcu wali światłami a mijał mnie ładny leonek na DRLach samych... WTF z moimi ustawieniami? --->
maryousz napisał(a):Podasz pełną ścieżkę wraz z dostępem bezpieczeństwa?
Tomektr napisał(a):Czy da się zmienić zachowanie tylnej wycieraczki, a dokładnie to że jak spryskam tylną szybę to wycieraczka zrobi 2-3 ruchy i szyba jest czysta i po 5 sekundach jest jeszcze jedno machnięcie po suchej szybie. Chodzi mi o to by wyłączyć to machnięcie po 5 sekundach.
balcerek napisał(a):Witam chłopaki, czekam już na swoje OBD i zastanawiam się czy da się zrobić następujące mody:
1) w octavii po każdym wyłączeniu zapłonu wycieraczki zmieniały minimalnie pozycję, żeby odgiąć gumkę na drugą stronę.
Dzięki temu wycieraczki wystarczały na dłużej i nie było efektu wycierania szyby jedną stroną pióra w obie strony.
2) również było w octavii - podświetlenie wnętrza włączało się po wyjęciu kluczyka ze stacyjki (a może nawet po wyłączeniu zapłonu), a nie po otwarciu drzwi. W seacie muszę po ciemku szukać klamki. Nadmienię, że mam system kessy.
Powrót do Leon 3 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość