Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
akm97 napisał(a):Czy można zrobić taką modyfikację, aby sterowanie w lewej części kierownicy (prawo/ lewo) przełączało, nie między dostępnymi stacjami radiowymi, tylko tymi zaprogramowanymi?
Z jakiego kalkulatora kolorów RGB korzystałeś? Czy po zmianie barw na 20 odcieni kolory same się dodają czy każdy z osobna wprowadzaszmczelny2401 napisał(a):U mnie FR 2019r dziś uruchomiłem. To nie tyle nowe kolory co więcej odcieni już posiadanych barw
mm.max napisał(a):Z jakiego kalkulatora kolorów RGB korzystałeś? Czy po zmianie barw na 20 odcieni kolory same się dodają czy każdy z osobna wprowadzaszmczelny2401 napisał(a):U mnie FR 2019r dziś uruchomiłem. To nie tyle nowe kolory co więcej odcieni już posiadanych barw
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
rybsztein napisał(a):Listwy gasną jak jeździ się na dziennych. W nocy się palą tylko.
Pojszło z mojego Szajsunga eS10eeeeee
Petrus25 napisał(a):Wracając do tematu kamerki asystentów czy w modelu polifotowym da się dołożyć i zakodować kamerkę 5Q0980653 aby działała prawidłowo?
siwyyy77 napisał(a):rybsztein napisał(a):Listwy gasną jak jeździ się na dziennych. W nocy się palą tylko.
Pojszło z mojego Szajsunga eS10eeeeee
Nawet o tym nie wiedziałem... światła automatyczne to nawet nie zwracam uwagi.
A wiesz gdzie w sterowniku można zmodyfikować te kolory? bo wolałbym mniej max 20 i samemu dobrane
greg020477 napisał(a):Witam. Aktywowałem opcje ilość paliwa i jakoś to dziwnie pokazuje zatankowałem dzisiaj auto do pełna to wyświetla mi trzy kreski. Czyli wychodzi na to że pokazuje ile paliwa zużyłem a nie ile mam w baku?
Hmm i zostawiłeś tak? Sam nie wiem, czy spoko to wygląda
Cubaza napisał(a):Bo w Leonach tylko i wyłącznie tak się da niestety
I też bardzo mi się to nie podoba. Brzydko to wygląda.
pajda_SM napisał(a):Da radę vcds zakodować sport info?
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
To co trzeba zrobić a raczej kto mi to może ogarnąć?mczelny2401 napisał(a):pajda_SM napisał(a):Da radę vcds zakodować sport info?
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Samym kodowaniem tego nie uruchomisz
Bemben133 napisał(a):https://www.youtube.com/watch?v=I5kmxtNvg1g&feature=youtu.be
Da sie tak... Ale wie ktos jak?
biz0n napisał(a):Kodowaniem nie, ale mam taki moduł na sprzedaż gdyby ktoś był zainteresowany.
mczelny2401 napisał(a):
Podrzucam kodowanie zmiany reakcji pedału przyśpieszenia na Audi dla silnika 2.0 tsi 190. Leon dostał nowe życie . Dużo lepsza reakcja na gaz zwłaszcza w trybie sport + natychmiastowe przyspieszenie bez zamulania. Zmiany dokonujemy w sterowniku silnika (STG 01) następnie długie kodowanie a reszta już widoczna na zdjęciu
Kryki88 napisał(a):Chociaż jestem przekonany na 90% ze nie bedzie działać, ale chciałbym rowniez spróbować czy lusterka będą się składać/rozkladać się poprzez naciśnięcie pilota.
Jaki byłby sens kupowania wtyki OBDEleven gdyby program mógł działać na zwykłej wtyczce elm?Kryki88 napisał(a):Sciągłem na Androida OBDeleven darmową wersję i chciałem sie połączyć z moją wtyczką OBD ELM327. Niestety aplikacja nie widzi wtyczki.
Czy jest ktoś z Zabrza/okolic kto mógłby pomóc w próbie uruchomienia:
- obniżania prawego lusterka podczas cofania
- Wyświetlanie prędkości wentylatora w trybie Auto
- Ilość paliwa do zatankowania na FIS
Chociaż jestem przekonany na 90% ze nie bedzie działać, ale chciałbym rowniez spróbować czy lusterka będą się składać/rozkladać się poprzez naciśnięcie pilota.
Fiveo napisał(a):Jaki byłby sens kupowania wtyki OBDEleven gdyby program mógł działać na zwykłej wtyczce elm?Kryki88 napisał(a):Sciągłem na Androida OBDeleven darmową wersję i chciałem sie połączyć z moją wtyczką OBD ELM327. Niestety aplikacja nie widzi wtyczki.
Czy jest ktoś z Zabrza/okolic kto mógłby pomóc w próbie uruchomienia:
- obniżania prawego lusterka podczas cofania
- Wyświetlanie prędkości wentylatora w trybie Auto
- Ilość paliwa do zatankowania na FIS
Chociaż jestem przekonany na 90% ze nie bedzie działać, ale chciałbym rowniez spróbować czy lusterka będą się składać/rozkladać się poprzez naciśnięcie pilota.
Powrót do Leon 3 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości