Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Potwierdzam.Aligator napisał(a):Bez chipa wg. licznika 150tka pójdzie 230 na równym, po mocnym chipie 250-260.
Barth napisał(a):leoTDI, bardzo ladna 150 jest na allegroi to 4x4
Barth napisał(a):leoTDI, ja 2 polowy nie mam , i nie jestem puki co w stanie uzbierac na cos takiego wiec bede bawil sie z moja 90 , ale nie planuje hardcorow jakichs
To nigdy tanio nie wychodzileoTDI napisał(a):zbieraj zatem na 2-gą połowę ... wyjdzie taniej![]()
jeszcze nie teraz ... alejest taka, czy nie lepiej zamiast "pakować" się w jeszcze więcej +90 dać ją właśnie lepiej lepszej połowie, a samemu składać na taką właśnie używkę
... coraz bardziej się do tego skłaniam
Tonny S napisał(a):Barth, predzej to byla 130 PD
Szefu napisał(a):Tonny S napisał(a):Barth, predzej to byla 130 PD
to nie byla 130 tylko 150! i gośc ostro butował przez 80km. Skoro po chipie idzie 260m/h to kto tylke jechał? Nie interesuje mnie hamownia tylko ulica? tylko nie mówcie jeszcze ze bez wysiłku
Liczyłem na rzeczelna odpowiedz i prosze o taką
Tonny S napisał(a):Hubert, Asgaard - napiszcie koledze jak 200KM tdi smigaja.
Rogal napisał(a):Szefu napisał(a):Tonny S napisał(a):Barth, predzej to byla 130 PD
to nie byla 130 tylko 150! i gośc ostro butował przez 80km. Skoro po chipie idzie 260m/h to kto tylke jechał? Nie interesuje mnie hamownia tylko ulica? tylko nie mówcie jeszcze ze bez wysiłku
Liczyłem na rzeczelna odpowiedz i prosze o taką
260km/h wg licznika (który przekłamuje)...co realnie daje coś między 230 a 240km/h...
b0g0b0jny napisał(a):Tak mnie tylko zastanawia gdzie u nas mozna sie scigac w granicach 250 km/h bo jakos ciezko mi sobie takie miejsce wyobrazic.
Szefu napisał(a):Obiecuje ze jak spotkam na trasie Leona "bociana" takiego 200KM to go sprawdze i dam znac. Jak bedzie z Klubu to tu sie odezwie a je bede sledził od czasu do czasu to Forum.
Szefu napisał(a):Bardzo prosto. Wiesz, jak sie ma silnik 1.4 czy 1.6 to 200km/h wymaga odwagi ale jak masz silnik benzynowy 2.0l i wiecej i jeszcze duże turbo to 200km/h poprostu wskakuje po lekkim dodaniu gazu ze 130km/h. Przy 200km/h wciskasz w podłoge i po 10s masz 250km/h. Nie trzeba mieć lotniska ale dobre hamulce i wyobraźnie
Sam kiedysm jezdzilem autem 110KM i tez tego kiedys nie rozumiałem
Zreszta ja po 400m mam 185km/h to sam pomysl czy trzeba kilometrowych autostrad
a tak naprawdę to co Ty chcesz i komu coś udowodnić
Zapewne Fiat Coupe 20V Turbo - ale to i tak nie zrobi 14,3 /400 na czym to mierzyłeśSzefu napisał(a):Co to mojega auta to powiem ze to Fiat a seria ma 14.3 na 400m
Tonny S napisał(a):Zapewne Fiat Coupe 20V Turbo - ale to i tak nie zrobi 14,3 /400 na czym to mierzyłeśSzefu napisał(a):Co to mojega auta to powiem ze to Fiat a seria ma 14.3 na 400mstoperem
![]()
![]()
![]()
chyba 15,3 bo do niskich 14 to ci brakuje 60-80 KM
Fiat Coupe 15.184 14.76 - czas z modlina takiego auta i to już miało jakiś program.
Tonny S napisał(a):Szefu, po 1 nie laiku, po 2 na sss nikt nie pisał czy to 16V czy 20V między 16V (190 KM) a 20V (220 KM) jest różnica 30 KM ale to i tak nadal za mało by robić niskie 14 sec po 3 to takie 150 PD na dobrym sofcie ma takie same osiągi do 100 Km/h jak twój a na trasie to tylko byś dymek wąchał, po 4 to te silniki jak twój mają duże problemy z elektroniką i nie trzymają mocy - mierzyłeś się kiedyś na hamowni
No chyba, że jesteś włascicielem tego fiata co był robiony we Wrocławskim Motoexprresie - to ja wiecej pytań nie mam.
Szefu napisał(a):Czytam i czytam te wasze przygody i przypomina mi sie moje dawne Punto GT.To byl samochodzik. Zrobilem nim prawie 100000km i nie wiem co to warsztat.Ale..
Seat Leon 1.8T-2 długości (400m)
Audi A31.8T(180KM)dlugość(400m)
Tonny S napisał(a):Szefu, nie będe się powtarzał nie mów do mnie laiku![]()
Ja mam sobie dać luzprzestań robić z tego twojego Fiata Ferarii fakt jeden koncern ale dzieli je ogromna przepaść, nie obrażaj a może coś wyniknie z dyskusji. Panie wszech wiedzący (widze, ze w necie to co 2 odważny)
[ Dodano: Sro 10 Lis, 2004 10:48 ]
Szefu widze, że nie tylko u <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=nas&v=56">nas</a> na forum jesteś taki pyskaty i zadziorny
http://www.streetracing.pl/forum/viewto ... ht=#214298
http://www.streetracing.pl/forum/viewto ... ht=#223339Szefu napisał(a):Czytam i czytam te wasze przygody i przypomina mi sie moje dawne Punto GT.To byl samochodzik. Zrobilem nim prawie 100000km i nie wiem co to warsztat.Ale..
Seat Leon 1.8T-2 długości (400m)
<a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=Audi&v=56">Audi</a> A31.8T(180KM)dlugość(400m)
ty chyba pałasz jakąś nienawiścią do Leona - skąd ta różnica Leona o 2 długości robisz a A3 z takim samym silnikiem o 1 długośćnaprawde jestes rewelacyjny.
Szefu napisał(a):Panowie, każdy ma prawo do własnego zdania i gustu ale badzmy szczerzy. diesel jaki by nie był zawsze bedzie dieselem.
Tonny S napisał(a):oczkolek, marizka jest de besciak - jego to juz chyba nikt nie przebije hahaha
Szefu napisał(a):Ale i tak najlepsze auto ma DonPedro Caramba.
a co to takiego? Cupra?
Szefu napisał(a):Ale i tak najlepsze auto ma DonPedro Caramba.
a co to takiego? Cupra?
b0g0b0jny napisał(a):Naprawde FIat to nie grat! To jedna z 1 marek na rynku samochodowy majaca ponad 100lat.
diesel jaki by nie był zawsze bedzie dieselem. Mozesz nim jechac 240km/h ale jak długo? to super silniki, oszczedne i dynamiczne ale nie moze równac sie z silnikem benzynowym przy "mocnej jezdzie"
[/quote]przemas napisał(a):diesel jaki by nie był zawsze bedzie dieselem. Mozesz nim jechac 240km/h ale jak długo? to super silniki, oszczedne i dynamiczne ale nie moze równac sie z silnikem benzynowym przy "mocnej jezdzie"
i tu się bracie myliszjako przykład mogę podać Lupo COMPSPORT.Chłopaki wracali z Wrocławia i przez 50 kilometrów jechali 250 km/h za merolem s600 poczym znudziła im się ta wolna jazda więc Pana wyprzedzili a temperatura na IC była cały czas taka sama.
pozdrawiam
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości