Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Axee napisał(a):smoky7, powinny byc plug and play, jedynie zestaw elektrycznych z pamiecia roznia sie tym, ze fotel z pamiecia bedzie fotelem pasazera, a kierowcy bedzie bez pamieci.
Sammael napisał(a):a pasażera (z tego co pamiętam) nie ma.
Sammael napisał(a):zastanawiałbym się nad manualnymi bo przecież fotel kierowcy ma regulację wysokości a pasażera (z tego co pamiętam) nie ma. Czyli nie mógłbyś jako kierowca regulować wysokości.
U mnie w signo oba fotele przednie maja regulacje wysokosci.Kozak napisał(a):ale w niektórych wersjach fotel pasażera też był regulowany , ja tak miałem
daredevil87 napisał(a):Panowie odgrzeje troszeczkę temat. Kupiłem fotele alkantara+skóra z elektryka. Niestety w moim Leonie nie mam pociągniętych kabli. Ma ktoś może schemat jak je podłączyć?
GruchA napisał(a):Ja osobiście podpinałem fotele pod zapalniczke bez bawienia sie we wpinanie do bezpieczników.
Tommy napisał(a):... a nikt nie pisał jeszcze o kieszeni. Zawsze kieszeń z tylu fotela jest w fotelu pasazera. Zakladajac fotele z anglika, ciezko jest wlozyc i wyjac z kieszeni cokolwiek, przez samego kierowce...moze to dla kogos byc przydatne
paweloli napisał(a):Pytanie czy to jest tak w oryginale czy raczej jakaś samoróbka??
paweloli napisał(a):Czy da rade jakoś przełożyć żeby sterowanie wszystkimi szybami było po stronie kierowcy??
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości