Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
a jak w tym momencie wysprzeglisz auto i dodasz gazu silnik wkreca sie na obroty?? - chce ustalić czy silnik poprostu traci moc czy nie reagujena wciskanie pedału gazu.witez napisał(a):samochód nie reaguje na pedał gazu.
To mnie nie interesi w jakim zakresie smigasz tylko w jakim to sie dziejewitez napisał(a):Z tego co zauważyłem nie ma to nic wspólnego z biegiem na jakim jade i również z obrotami. Tzn nie jade na czwartym biegu 30km/h i 900 obrotów, silnik pracuje w normalnym zakresie ok 2000 - 3000 obrotów.
Pytanie/odpowiedz nr 1witez napisał(a):Ktoś kto posiadał Ibize z podobnym silnikiem mówił coś o trybie serwisowym? (brak doświadczeń). Samochód od nowości (2003r prod) ma przejechane 25000km.
witez napisał(a):Problem znika po wyłączeniu samochodu i ponownym rozruchu. (rozruch po czasie około 5min) Zdarzyło mi się to już dwa razy dzień po dniu i ciekawe w godzinach 15-16 wracając z pracy. w godzinach rannych gdy jadę do pracy jest dobrze, być może temperatura otoczenia też ma wpływ, a może to tylko zbieg okoliczności?
Wszystkich którzy angażują się w mój problem gorąco pozdrawiam.
pawel_ns napisał(a):Rafall a czy nie masz zapieczonych kierowniczek turbiny ? u mnie objawy sa te same i wlasnie taki mam problem z moca jak napisales
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości