Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
turbo z aukcji ...kamil-leon napisał(a):Co nie bardzo od ARLa
i tu sie nie zgodze, dochodzi koszt przerobienia dolotu, kolektora wydechowego i poczatku wydechu, a takze napisanie lub korekta programu. A to wszystko pociaga za soba znaczne koszta...Szczepek napisał(a):zaloz od razu wieksza Gt2256. koszta podobne a mozliwosci o wiele wieksze
Axee napisał(a):turbo z aukcji ... nalezalo wkleic link do usera, a nie do aukcji.
Axee napisał(a):Szczepek napisał/a:
zaloz od razu wieksza Gt2256. koszta podobne a mozliwosci o wiele wieksze
i tu sie nie zgodze, dochodzi koszt przerobienia dolotu, kolektora wydechowego i poczatku wydechu, a takze napisanie lub korekta programu. A to wszystko pociaga za soba znaczne koszta...
Przeczysz sam sobie, piszesz: "bedzie chcial kiedys", a "teraz zakladac turbo".Szczepek napisał(a):jezeli kolega bedzie chcial kiedys pobawic sie w takie modyfikacje to nie ma sensu teraz zakladac turbo od ARL'a tylko juz wieksze.
hubert1981 napisał(a):Gadałem z gościem z wawy ma turbinke po regeneracji daje rok gwarancji za 2000pln
AdamekMMz napisał(a):oo7, zadzwoń do nich....
bvw08 napisał(a):a co do korekty programu to nie jest wymagana
bvw08 napisał(a):kolega ma ASZ 130km z gt2256 bez strojenia i hamownia pokazała 157km i 320Nm kasy nazbiera i powino pęknąć 220km
jędrek napisał(a):Może ktoś wie gdzie takie coś można zrobić w woj.Łódzkim????
Belzi a orientujesz się może jakie są koszta takiego sofciku?Dzięki bardzo za pomoc
jędrek napisał(a):Belzi a orientujesz się może jakie są koszta takiego sofciku?Dzięki bardzo za pomoc
jędrek napisał(a):Belzi a orientujesz się może jakie są koszta takiego sofciku?Dzięki bardzo za pomoc
Mam jeszcze małe pytanko czy po wymianie turbiny w leoniku 110 asv na turbinke od 130 asz musze jeszcze coś dostrajać w sofcie jeżeli nie było żadnego programu zmienianego?
A tak odskoczę od tematu co sądzicie na temat boksa?To jest porażka bo mam załozonego i zastanawiam się czy go nie wyrzucić i wgrać wtedy jakiś mały sofcik?
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 2 gości