Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
coolibeer napisał(a):barth, w częstochowie zaplacilem w aso za podlaczenie do Vag'a 180 zl
nico napisał(a):tak oczkolektak na marginesie bylem u nich ostatnio po ramke pod rejestracje i kazali mi zaplacic 6zł!!!!
A gdzie masz clubowe podkładki?? jeszcze nie doszłynico napisał(a):tak oczkolek aso w czewie to najwiekszy zdzierca kasy w calej Polsce!!!
tak na marginesie bylem u nich ostatnio po ramke pod rejestracje i kazali mi zaplacic 6zł!!!!
oni są nie powazni!!!
Tonny S napisał(a):BTW za 180 zł to masz VAG z kablem na własność i jeszcze zostanie na opicie sprzetu
Samuraj Jack napisał(a):Wybadałem temat zegarów. U mnie wyszła wada fabryczna, podobno moja seria z rocznika 2002 ma wadliwie skonstruowane mikroprocesory (i zazwyczaj przy niskich temperaturach wychodzi ich zła jakość i te mikro styki zwierają się). To jest nie do naprawienia, pozostaje wymiana w Seacie całej deski za 1500 zł...
Samuraj Jack napisał(a):Okazało się, że Seat ma w swej ofercie "gwarancję dobrej woli" - jeśli auto było kupione w kraju i było regularnie serwisowane w ASO to można dokonać naprawy jakiegoś komponentu na zasadzie 50/50 czyli połowę płacę ja, połowę Seat.
Samuraj Jack napisał(a):teraz się zastanawiam nad dodaniem tempomatu
Maciek TDI napisał(a):Dodam na marginesie takze, ze w momencie kiedy przestaje dzialac predkosciomierz to przestaja takze funcjonowac liczniki kilometrow, zarowno ten dzienny jak i glowny.
Przed chwila bylem pokrecic sie troszke po miescie i juz wszystko dzialalo normalnie, moze znow objaw nie bedzie sie pojawial co jakis czas, ale w sumie trzba to usunac bo nieukrywam, ze jest to mocno denerwujace. Jesli ktos mial jeszcze stucznosc z takim problemem to prosze o pomoc. Dzeki
__radmak__ napisał(a):Czy to jest ten czujnik co przedstawiam poniżej na zdjęciu ?
[url=http://images31.fotosik.pl/362/eb3ff8e6f8042cd2m.jpg]Obrazek[/URL]
Dzwoniłem do elektryka i powiedział mi, że często występującą przyczyną jest zbieranie się wilgoci w owym czujnik i trzeba to osuszyć i ewentualnie jakoś zaizolować .
__radmak__ napisał(a):Czyli szukać go gdzieś przy czujniku świateł mijania ? Nie zauważyłem go jak wymieniałem czujnik świateł cofaniaOn znajduje się pod obudową akumulatora ?
maciej242 napisał(a):mam pytanie czy kwota 50zł to kwota asowska
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 2 gości