Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

ali napisał(a):to może spróbuje te tzw lepsze benzyny 95okt
suprema na statoil
vpower na shell'u
i zobacze jaka różnica
ja będzie wyczywalna to wracam z powrotem na 98

chyba mam naklejke 98/95... ale nie jestem pewien...

leo napisał(a):sprawdzilem u siebie, na klapce mam naklejke z napisem 95/91

Ta oni jak zwykle nic nie wiedzaolin napisał(a):u mnie tez naklejka 91/95 wiec pytalem w ASO czy 98 tez? i powiedzieli ze niby tak ale jakos bez przekonania wiec narazie sie zastanawiam

Ty saszi a ty co bedziesz u siebie robil w Unitronic??? ahhahah box-a sie podpinasaszi napisał(a):do czego Ty chipa "podpjales"? i jak jest tego efekt? z tego co sie orientuje to bez turba "podpinanie" chipa jest bez sensu... ale moze moja wiedza jest nie wystarczajaca...
Potwierdza to jeszcze raz teorie ze na wykresie sie nie smiga i to co pokazuja wartosci to nie wszystko, wazne sa odczucia podczas smigania autkiem, a tu jak widze u kolegi wrazenia sa pozytywne - panowie wolnossacy czas jechac cos zrobic z waszymi silniczkami hahaBuczer napisał(a):Po wirusowaniu moc wrosla o ile pamietam 6-7KM a nm o 11. Nibyc przyrost maly, ale moc i nm wczesniej osiagalny i poprawiona krzywa. I oczywiscie, rakieta to nie jest, ale poprawe czuc. Szczegolnie w normalnej jezdzie, gdzie poprawa elastyki jest dosc wyrazna. Jadac tempem jak przed tuningiem auto spala deczko mniej (ale i tak duzo).
Przed tuningiem przyspieszenie w dwie osoby (srednia 85kg) to bylo okolo 11,5-7. Pozniej juz po przeprowadzilem taki sam test (tez 2 osoby..te same hehe) i wyszlo 10,5-10,7 (filmik i wrzutka na virtual duba..moja metoda) a wiec choc to nie "przyspieszenie" najwiecej zyskalo, to i tu jakies tam wyniki sa zauwazalne. Jak duzo sie jezdzilo tym autem to taki chip-tuning czuc. Cena 1 tys zl bez vat.
Saszi jeszcze nie mierzyl ile ma w seri ale w przeciagu 2 tygodni bedzie wiedzial co przed i po hahaBuczer napisał(a):Zastanawiam sie jedak...czy rzeczywiscie mialem az tak slaby wynik na hamownii, czy wiekszosc tak ma..czy nie...i dlatego pytam kolege z 1.6 jaki on mial (jesli mierzyl) wyniki.
Buczer napisał(a):PS: Jak znajde wyniki to podesle.
Buczer napisał(a):PPS: Czy macie cosik takiego, ze po otwarciu drzwi woda wylewa sie na zew. z progow??

A skoro nie widać różnicy to po co przepłacać

moze i jest ok ale nie zaszkodzi mu zalanie czegos lepszego...Powtarzam 95 okt dobrego paliwa dla Leona jest o.k.

Tonny S napisał(a):4!!!!
BTW Zapoznaj się ze słownikiem ort.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości