Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
stefdeath napisał(a):nie wiadomo na 100% czy się da to zrobić w leonie.
stefdeath napisał(a):z jaką to się wiąże rzeźbą
stefdeath napisał(a):w czym jest lepszy ten hydrauliczny?
stefdeath napisał(a):ale nie wiadomo na 100% czy się da to zrobić w leonie.
Sammael napisał(a):stefdeath napisał(a):]
w czym jest lepszy ten hydrauliczny?
lepiej utrzymuje pasek, przez co mocno napięty i dokoksowany programem rozrząd się nie cofa.
stefdeath napisał(a):Ja jestem umówiony w MR MOTORS ale kurde grubo ponad 2k za taką przeróbkę zaśpiewali więc nie wiem czy nie zapodać po prostu nowego paska i napinacza. W końcu ludzie mają big T i jakoś daja rade na zwykłym nie? Sam nie wiem...
P.S. Czy na hydraulicznym napinaczu pasek nie będzie za bardzo obciążony i nie będzie groźby zerwania?
Patrox napisał(a):stefdeath napisał(a):Ja jestem umówiony w MR MOTORS ale kurde grubo ponad 2k za taką przeróbkę zaśpiewali więc nie wiem czy nie zapodać po prostu nowego paska i napinacza. W końcu ludzie mają big T i jakoś daja rade na zwykłym nie? Sam nie wiem...
P.S. Czy na hydraulicznym napinaczu pasek nie będzie za bardzo obciążony i nie będzie groźby zerwania?
Na nowym rozrządzie i nowym napiaczu i odpowiednio napiętym na twoje potrzeby nie będzie ci się cofał, może minimalnie o 1-1,5 stopnia. Nie pchaj się w stary typ rozrządu jeśli nie chcesz miec big turbo i 250ps.
Patrox napisał(a):stefdeath napisał(a):Ja jestem umówiony w MR MOTORS ale kurde grubo ponad 2k za taką przeróbkę zaśpiewali więc nie wiem czy nie zapodać po prostu nowego paska i napinacza. W końcu ludzie mają big T i jakoś daja rade na zwykłym nie? Sam nie wiem...
Na nowym rozrządzie i nowym napiaczu i odpowiednio napiętym na twoje potrzeby nie będzie ci się cofał, może minimalnie o 1-1,5 stopnia. Nie pchaj się w stary typ rozrządu jeśli nie chcesz miec big turbo i 250ps.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 7 gości