Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Powinienes miec zamapowana w sofcie przeplywke z ARLa, i dobierasz taka jak masz wpisana w oprogramowaniu sterownika. Jesli ot tak wymieniles tylko dolot na wiekszy, a nikt Ci nie skorygowal programu, to wskazania przeplywomierza sa zaklamane i nie gwarantuja poprawnej pracy silnika.jagood napisał(a):mam u siebie w ASV dolot od asz/arl i mam taką przepływkę jak piszecie tylko końcówka B i nie wiem czy taka dobra jest?
Wg mnie zadna roznica. Cenowo ori przeplywke Boscha mozna kupic do 400pln jak sie poszuka. Uwaga na podrobki, niemniej jednak nawet w przypadku oryginalow na pudelku i na obudowie moze byc napisane "made in China", ale sam wklad po odkreceniu powiniem miec "made in Germany".jagood napisał(a):a czy opłaca się brać fabrycznie regenerowany boscha czy lepiej nowy?
jak tylko wiertłem nie uszkodzisz szklanej płytki i elementów na niej to będzie ok.Gvs napisał(a):Nie będzie jakiś skutków ubocznych?
jeśli egr ma być off to pomyśl czy nie lepej zrobić Smoke Limiter z MAPa, a MAFa wyłaczyć z softu, a może przy okazji zrobić moda.MARCIN38 napisał(a):postaram się zamówić taką jak mi podałeś
mistrzunio napisał(a):U tunera za wyłączenie mafa płaci się zazwyczaj 150-200 zł, lub w cenie programu. Czy to jest dobre rozwiązanie, rozmawiając z kilkoma tunerami są tego zwolennicy i przeciwnicy.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 1 gość