Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
spotkaliście się już z takim problemem w ARLu?
IroN_87 napisał(a):Nie wiem od czego zacząć.. uszczelka pod pompę koło 4 euro więc może od najtańszej rzeczy?
IroN_87 napisał(a):Robił ktoś oringi?
Sammael napisał(a): jeśli już to wymienić pompe...
Sammael napisał(a): w FOCIE czy gdzieś tam coś ponad pakę.
IroN_87 napisał(a):tylko oryginały z ASO?
To raczej ostateczność..
quli napisał(a):jak sprawdzić te oringi na pompkach? ciezko to wyjąć/wymienić?
Sammael napisał(a):rob555, no przecież to napisałem... 180 albo 225, na moc albo ekologie
snake888 napisał(a):200zl to powinno wyjsc za calosc czyli komplet oringow i wymiana.
Kozak napisał(a):snake888 napisał(a):200zl to powinno wyjsc za calosc czyli komplet oringow i wymiana.
wskaż mi warsztat gdzie za tyle robiąsame ori oringi więcej kosztują
Rozumiem, ze chodzilo Ci o 25pln za komplet. A wymiana 100pln od 1szt. pompowtrysku czy od 4szt. pompowtryskow?snake888 napisał(a):Oringi 25zl sztuka, i wymiana 100zl
Jesli robota zostanie wykonana fachowo, zostana wymienione wszystkie elementy z zestawu naprawczego, dodatkowo zostana oczyszczone koncowki wtryskow, cala praca wykonana zostanie zgodnie z zaleceniami producenta, co do kolejnosci dzialan i momentow dokrecen, przy uzyciu takich narzedzi jak klucz dynamometryczny, czujnik zegarowy i suwmiarka 400mm, to jest to bardzo dobra cena. Srednia realna cena takiej uslugi to 300-400pln za calosc.sławek napisał(a):Za wymianę wołają 200zł - to dobra cena, czy szukać dalej?
snake888 napisał(a): te uszczelniacze: http://allegro.pl/item1090226557_zestaw_naprawczy_uszczelki_pompowtryskow_oringi_vw.html
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości