Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
kamilwsp napisał(a):100000000000000000000% turbo do czyszczenia
macieksocho napisał(a):witam, auto to Skoda Octavia 110km ASV, problem polega na łapaniu notlaufa za każdym jednym razem równo przy 130km/h
nie ma różnicy jak bym przyspieszał i kiedy bym zmieniał biegi, na zegarku pojawia się 130 i odcina turbo.
Po podłączeniu pod kompa zawsze pokazuje przekroczoną granice regulacji turbo.
Po sprowadzeniu auta 4 lata temu było wszystko ok, tym autem jezdził mój ojciec nie robiąc zbytnio tras 80% jazdy po mieście.
Od czego tu zacząć?
macieksocho napisał(a):Adi, nie nie to nie ja, dziękuję za podpowiedzi jak znajdę trochę czasu to będę starał się to ogarnąć. Pozdrawiam
niedzwiedz11 napisał(a):kamilwsp napisał(a):100000000000000000000% turbo do czyszczenia
a skąd to wiesz?a może gruszka się przycina? zróbl logi, sprawdz jak sztanga pracuje i się zobaczy
kamilwsp napisał(a):niedzwiedz11 napisał(a):kamilwsp napisał(a):100000000000000000000% turbo do czyszczenia
a skąd to wiesz?a może gruszka się przycina? zróbl logi, sprawdz jak sztanga pracuje i się zobaczy
a zacinajaca sie gruszka to znaczy ze co ? ze membrana raz jest w porzadku a raz dziurawa![]()
jestem pewny co mowie ale najlepiej sprawdzic wzrokowo
Cinek napisał(a):Czy jestem w stanie samemu przeczyścić kierowniczki ?
W15 napisał(a):A czy po regeneracji turbo jest mozliwe ze autko sie troche gorzej zbierac niz na poczatku gdy kupilem bo mam takie odczucie??
W15 napisał(a):A czy po regeneracji turbo jest mozliwe ze autko sie troche gorzej zbierac niz na poczatku gdy kupilem bo mam takie odczucie??
raptor napisał(a):Witam. U mnie przed jak i po regeneracji, po wbiciu 2 biegu i daniu mu po gazu czuje od zakresu ok 1.9obr/min jak wbija w fotel. Od dołu nie ciągnie az tak, dopiero po przekroczeniu opisanej przeze mnie zakresu ciągnie. Czyli wszystko jest ok?
raptor napisał(a):Kurcze w styczniu miałem regenerowaną turbinkę. Myslisz ze za ten czas cos szlag trafiło?
raptor napisał(a):studiuje w Częstochowie
W15 napisał(a):Takk bylo tylko ze na 4 biegu... z tego nie da sie nic wyciagnac??
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości