Reklama

Zapraszamy do polubienia naszego nowego fanpage na Facebook'u.

Jakie sprzęgło ?? Cos więcej niż zwykłe od ARL...(strona 14)

Wszystko co dotyczy silnika, przeniesienia napędu, modyfikacji, ...

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

Re: Jakie sprzęgło ?? Cos więcej niż zwykłe od ARL...(strona 14)

Postprzez Kołek » 26 czerwca 2011, 21:17

W takiej sytuacji proponuję aby ktoś kto się zna, napisał jakie są numery sprzęgła od BTB (LUK i Sachs) i żeby te numery zostały przeklejone do pierwszego posta. wtedy już nie bedzie podobnych problemów.
..::RoyalGarage::..
powered by TTC
Kołek
Sport
Sport

Auto: Passat CC
Silnik: BZB 1.8

Reklama

Postprzez belzi » 26 czerwca 2011, 21:21

spokojnie, z osadami poczekajmy na wyjasnienia
poza tym nie ma co sie licytowac w temacie o sprzeglach, macie super oferty, to zapraszam do dzialu K/S/Z
powered by ECUProject®
A4 + Yamaha WR450F + Yamaha FZ8
Obrazek
belzi
Cupra
Cupra

Auto: A4 + WR450F + FZ8

Postprzez leem » 26 czerwca 2011, 21:43

spokojnie, z osadami poczekajmy na wyjasnienia

belzi, tu nie ma co wyjaśniać. Wyjaśniłem wszystko wyżej...
Był Leon 210PS/410NM
Było BMW 287PS/572NM
Jest 310PS/630NM
MOTUL filtry MANNa sportowe tarcze, klocki hamulcowe i wszystkie inne części samochodowe
Zawieszenia EIBACH, KW, H&R, WEITEC, KYB, AP, BILSTEIN.
Opony nowe Continental, Dunlop, Pirelli itd..
Obrazek
leem
FR
FR

Auto: BMW 330D

Postprzez elemenateur » 26 czerwca 2011, 23:01

leem napisał(a):
elemenateur napisał(a):600001300 to zestaw firmy LUK do BTB - zwróćcie Panowie na niego uwagę

Co Ty pie*&^%$$#sz !! Dlaczego wprowadzasz ludzi w błąd ??
Specyfikacja zestawu sprzęgła 600 0013 00

[url=http://img717.imageshack.us/img717/7914/beztytuupym.png]Obrazek[/URL]

Uploaded with ImageShack.us

Do wszystkich forumowiczy:
Sprawdzajcie przed zakupem w katalogach co zamawiacie bo widzę że niektórzy ludzi chcą was nabić w butelkę !! a tego bardzo nie lubie ;/

Do moderatorów. Proszę żeby nie czyścić tych ostatnich postów !! Niech zostanie dla potomnych

Zaczynamy odpisywać zatem na tą nagonkę bo widzę że każdy obiektywny użytkownik chyba to dostrzeże ale luz

Na wstępie przepraszam wszystkich wprowadzonych użytkowników w błąd
zestaw ten który napisałem zawiera sprzęgło to które powinno być aczkolwiek zawiera inne koło zamachowe. Po prostu mój katalog z IC oparty na tecdocu zawiera błąd.

Trudno żeby konkurencja forumowa z Motula , i konkurencja forumowa od części od razu nie pociągnęła tematu... Spoko Panowie, pokazaliście mi tylko jacy jesteście i ile jesteście warci... Leem Ty piastujesz jakiekolwiek stanowisko na forum? Chłopie :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Jako funkcyjny pierwsze co powinieneś to może napisać, skąd taka opinia że pasuje, wtedy dałbym Ci zrzutę ekranu i doszlibyśmy do tego wspólnie że gdzieś wkradł się błąd.
Nie było tak - dlaczego patrz wyżej. Tymbardziej dla mnie jest to potwierdzeniem Twojego poziomu.

Agin, nie tak dawno miałem przyjemność rozmowy z Twoim klientem, który nabył od Ciebie amorki a gdy postanowił je zwrócić nie odbierałeś od niego telefonu :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Rozumiem jednak że jako konkurencja, zrobilibyście i zrobiliście zarazem wszystko żeby temat wyglądał tak jak wygląda.

Ponieważ jednak Wasze posty wyglądały jak wyglądają pozwolę sobie Wam drodzy Panowie zarzucający mi próbę wprowadzenia forumowiczów w błąd zapytać:

Po cóż takiego pisałem post " zwróccie uwagę na to i na to, podając dokładny numer..." Czy to jest wg was charakter pisania kogoś kto chce wprowadzić ludzi w błąd? Panowie, nie łudźcie się, klient wydający takie pieniążki 10 razy sam osobiście sprawdzi czy wszystko na pewno będzie grało a u nas w firmie mamy prostą zasadę, jeśli daliśmy ciała, coś klient czy lokalny czy internetowy dostał nie tak, nie ze swojej winy - wymiana następuje natychmiast i wszelkie koszty pokrywamy my...

Agin , u CIebie jak napisałem wyżej - wygląda to inaczej. Dla Administracji np Rutka lub Tonnego udostępnie nawet xywkę lub telefon forumowicza o którym mówię bo widzę że nie każdego funkcyjnego stać na obiektywizm i to czego się wymaga - chłodnego podejścia do sytuacji - Leem. O Tobie mowa.

Dla administracji która mnie zna i wie czego można się po mojej osobie spodziewać
Oleje i części w najniższych cenach! http://leonclub.pl/forum/viewtopic.php?f=3&t=23213
rotinger w cenach hurtowych :)
http://www.facebook.com/ProChoiceMoto
Obrazek
elemenateur
Sport
Sport

Region: zachodniopomorskie
Auto: CRCA
Silnik: turbo diesel inny

Postprzez leem » 26 czerwca 2011, 23:14

elemenateur napisał(a):Po prostu mój katalog z IC oparty na tecdocu zawiera błąd

Nie zawiera błędu bo też w nim sprawdzałem ...

A do moich obowiązków forumowych nie należy sprawdzanie czy robisz ludzi w balona

Nię będę wdawał się więcej w dyskusje z tobą elemenateur, bo nie chce upaść do twoje poziomu...
Był Leon 210PS/410NM
Było BMW 287PS/572NM
Jest 310PS/630NM
MOTUL filtry MANNa sportowe tarcze, klocki hamulcowe i wszystkie inne części samochodowe
Obrazek
leem
FR
FR

Postprzez elemenateur » 26 czerwca 2011, 23:15

leem napisał(a):
elemenateur napisał(a):Po prostu mój katalog z IC oparty na tecdocu zawiera błąd

Nie zawiera błędu bo też w nim sprawdzałem ...

A do moich obowiązków forumowych nie należy sprawdzanie czy robisz ludzi w balona

Nię będę wdawał się więcej w dyskusje z tobą elemenateur, bo nie chce upaść do twoje poziomu...

pojadę do firmy, zrobię Ci wrzutę i wkleje na forum, starczy Ci młodziku?
Oleje i części w najniższych cenach! http://leonclub.pl/forum/viewtopic.php?f=3&t=23213
Obrazek
elemenateur
Sport
Sport

Postprzez leem » 26 czerwca 2011, 23:22

elemenateur napisał(a):pojadę do firmy, zrobię Ci wrzutę i wkleje na forum, starczy Ci młodziku?

ale chyba wcześniej zrobisz korektę w paitncie :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Był Leon 210PS/410NM
Było BMW 287PS/572NM
Jest 310PS/630NM
Obrazek
leem
FR
FR

Postprzez elemenateur » 26 czerwca 2011, 23:26

leem napisał(a):
elemenateur napisał(a):pojadę do firmy, zrobię Ci wrzutę i wkleje na forum, starczy Ci młodziku?

ale chyba wcześniej zrobisz korektę w paitncie :hahaha: :hahaha: :hahaha:

kilka ostatnich postów w tym temacie pokazuje jakim dzieckiem(co prawda z pieniążkami/władzą na forum i prawem do głosowania) jesteś :)

Jako forumowicz i w sumie chociażby coroczny sponsor zlotów ogólnopolskich Leon Clubu
Administrację proszę o obiektywizm i zajęcie stanowiska w tym temacie.
Obrazek
elemenateur
Sport
Sport

Postprzez tatian » 26 czerwca 2011, 23:28

Przepraszam czy leci z Nami pilot?
Panowie od cen i szczegółów forumowicze mają PW a to wszystko nadaje się do . . . śmieci.
Obrazek
Był Seat Ibiza 1.2 (64 KM)
Był Seat Leon 1.9 TDI (110 KM)
Był Seat Leon 1.8 TSI (160 KM)
Był VW Golf MK VII 2.0 TDI (150 KM)
Był VW Golf 7.5 GTI (245 KM)
Jest Renault Clio IV 0.9 TCe (90KM)
tatian
Cupra
Cupra

Region: kujawsko-pomorskie
Auto: Renault Clio IV
Silnik: inny

Postprzez leem » 26 czerwca 2011, 23:33

tatian, tylko jedna osoba sypie ceny po forum. Ja tylko pokazałem jak jedna osoba nabija forumowiczów w butelkę sprzedając całkiem inne rzeczy, tłumacząc się później że niby to wina programu
Był Leon 210PS/410NM
Było BMW 287PS/572NM
Jest 310PS/630NM
Obrazek
leem
FR
FR

Postprzez agin » 26 czerwca 2011, 23:46

elemenateur napisał(a):
Agin, nie tak dawno miałem przyjemność rozmowy z Twoim klientem, który nabył od Ciebie amorki a gdy postanowił je zwrócić nie odbierałeś od niego telefonu :hahaha: :hahaha: :hahaha:

o.O to bardzo ciekawe, nazwijmy rzeczy po imieniu gość nazywa się Kacper O.
i teraz tak bo jesteś w dużym błędzie
Kacper dzwoni do mnie na początku tygodnia czy mam bilsteiny b6, szczęki hamulcowe i łącznik do jego auta bmw e.., powiedziałem mu jaka cena itd.
odpowiedział, że się zastanowi.. w piątek zadzwonił do mnie, że je chce i że zależy mu na czasie więc prosi mnie o wysyłkę pobraniową i to ekspresem, ok bez problemu wcześniej brał u mnie hamulce, więc mu zaufałem, wysłałem pobraniem i ekspresem z samego rana w sobotę.

w sobotę wieczorem dostałem wiadomość "wysłałeś mi te części?", odpowiedziałem, że tak z samego rana tak jak prosił jest pobraniowa i ekspresem,
a on na to, że już nie chcę amorów i że ma znajomego na poczcie to oni sobie otworzą paczkę i wyciągnie szczęki i łącznik i mi za to zrobi przelew.
Nie zgodziłem się na taką możliwość, bo jaką mam gwarancje, że mi zrobi przelew? żadnej!
odpisałem mu, że umawialiśmy się inaczej, wysyłałem priorytetowo i pobraniowo itd. że teraz będę ponosił koszty podwójnie przesyłki..

w poniedziałek napisałem mu sms-a co zadecydował
on odp. "jak to co, nie przyjąłem paczki"
a więc odpowiedziałem mu "ok, spoko, fajnie, że jestem teraz stratny za przesyłkę"
on odpowiedział "takie ryzyko handlu internetowego"

spoko luzik, 50zł na przesyłkę co tam... nie raz człowiek jest stratny.. gryzł mnie w tej sprawie inny problem nie miałem możliwości zwrotu tych amorów do hurtowni/producenta..
dlatego też wystawiałem je nawet na LeonClubie ;]

w związku z całą sprawą... postanowiłem, że zadzwonię i ostrzegę adamkammz jaki jest Kacper O.
na drugi dzień pewnie po interwencji adamka, Kacper do mnie dzwonił lecz nie miałem ochoty z nim rozmawiać, bo po co marnować sobie czas? i tak już byłem stratny na przesyłkę 50zł oraz zostałem z towarem dość nietypowym, bo bmw jest wyposażone w napęd 4x4, więc towar nie jest zbyt często poszukiwany.

Rozmawiałem w międzyczasie z kilkoma osobami z forum o tym przypadku, jedna z nich powiedziała mi tylko jedno "mam nadzieję, że ktoś gościowi kiedyś wyślę cegłę z napisem "ryzyko handlu internetowego"" .

Jeśli chodzi o dowody to proszę bardzo trzymam wszystkie wiadomości sms, oraz mam potwierdzenia z poczty o nadaniu oraz o nieodebraniu paczki łącznie na opiewającą kwotę pobrania przesyłki. Jeśli potrzeba mogę zeskanować przedstawić na forum.

elemenateur napisał(a):
Agin , u CIebie jak napisałem wyżej - wygląda to inaczej. Dla Administracji np Rutka lub Tonnego udostępnie nawet xywkę lub telefon forumowicza o którym mówię bo widzę że nie każdego funkcyjnego stać na obiektywizm i to czego się wymaga - chłodnego podejścia do sytuacji - Leem. O Tobie mowa.

tak jak napisałem powyżej, gość nie zapłacił ani złotówki za towar, to ja byłem stratny i Ty mówisz mi, że jak kiedy stwierdził "takie ryzyko handlu internetowego", to ja miałem go jeszcze odebrać i polemizować? no proszę Cię...

W związku z zarzuconymi oszczerstwami w moją w stronę i rzuceniem mojej osoby/działalności w złym świetle, niezgodnym z rzeczywistością, przez który mogę stracić klientów a co za tym idzie dobra materialne, mam prawo domagać się przeprosin z wyjaśnieniem z Pańskiej strony w tym temacie.

Zgodnie z kodeksem ma Pan na to 14 dni, jeśli nie zostaną poczynione kroki wnoszę sprawę do sądu a obiecuję, że wtedy o same przeprosiny nie będę walczył.

Proszę o nie usuwanie tej wiadomości ( do czasu wyjaśnienia ), każda wiadomość w tej sprawie została "zrzutowana" i jest zapisana w plikach. <ma Pan prawo to wiedzieć>

Jest to wiadomość oficjalna.
Eibach, KYB, ATE, Sachs, Lemforder, TRW, Millers, Motul, Knecht i inne ;)
zawieszenia, ukł.kierownicze, ukł.napędowe/hamulcowe, rozrządy, sprzęgła, filtry i inne
- sprawdź ; )

po co hamować ? jak można pomrugać długimi światłami ?
Obrazek
agin
Sympatyk LeonClub

Auto: leo
Silnik: ARL 1.9

Postprzez elemenateur » 27 czerwca 2011, 00:12

agin napisał(a):
elemenateur napisał(a):

o.O to bardzo ciekawe, nazwijmy rzeczy po imieniu gość nazywa się Kacper O.
i teraz tak bo jesteś w dużym błędzie
Kacper dzwoni do mnie na początku tygodnia czy mam bilsteiny b6, szczęki hamulcowe i łącznik do jego auta bmw e.., powiedziałem mu jaka cena itd.
odpowiedział, że się zastanowi.. w piątek zadzwonił do mnie, że je chce i że zależy mu na czasie więc prosi mnie o wysyłkę pobraniową i to ekspresem, ok bez problemu wcześniej brał u mnie hamulce, więc mu zaufałem, wysłałem pobraniem i ekspresem z samego rana w sobotę.

w sobotę wieczorem dostałem wiadomość "wysłałeś mi te części?", odpowiedziałem, że tak z samego rana tak jak prosił jest pobraniowa i ekspresem,
a on na to, że już nie chcę amorów i że ma znajomego na poczcie to oni sobie otworzą paczkę i wyciągnie szczęki i łącznik i mi za to zrobi przelew.
Nie zgodziłem się na taką możliwość, bo jaką mam gwarancje, że mi zrobi przelew? żadnej!
odpisałem mu, że umawialiśmy się inaczej, wysyłałem priorytetowo i pobraniowo itd. że teraz będę ponosił koszty podwójnie przesyłki..

w poniedziałek napisałem mu sms-a co zadecydował
on odp. "jak to co, nie przyjąłem paczki"
a więc odpowiedziałem mu "ok, spoko, fajnie, że jestem teraz stratny za przesyłkę"
on odpowiedział "takie ryzyko handlu internetowego"

spoko luzik, 50zł na przesyłkę co tam... nie raz człowiek jest stratny.. gryzł mnie w tej sprawie inny problem nie miałem możliwości zwrotu tych amorów do hurtowni/producenta..
dlatego też wystawiałem je nawet na LeonClubie ;]

w związku z całą sprawą... postanowiłem, że zadzwonię i ostrzegę adamkammz jaki jest Kacper O.
na drugi dzień pewnie po interwencji adamka, Kacper do mnie dzwonił lecz nie miałem ochoty z nim rozmawiać, bo po co marnować sobie czas? i tak już byłem stratny na przesyłkę 50zł oraz zostałem z towarem dość nietypowym, bo bmw jest wyposażone w napęd 4x4, więc towar nie jest zbyt często poszukiwany.

Rozmawiałem w międzyczasie z kilkoma osobami z forum o tym przypadku, jedna z nich powiedziała mi tylko jedno "mam nadzieję, że ktoś gościowi kiedyś wyślę cegłę z napisem "ryzyko handlu internetowego"" .

Jeśli chodzi o dowody to proszę bardzo trzymam wszystkie wiadomości sms, oraz mam potwierdzenia z poczty o nadaniu oraz o nieodebraniu paczki łącznie na opiewającą kwotę pobrania przesyłki. Jeśli potrzeba mogę zeskanować przedstawić na forum.

elemenateur napisał(a):

tak jak napisałem powyżej, gość nie zapłacił ani złotówki za towar, to ja byłem stratny i Ty mówisz mi, że jak kiedy stwierdził "takie ryzyko handlu internetowego", to ja miałem go jeszcze odebrać i polemizować? no proszę Cię...

W związku z zarzuconymi oszczerstwami w moją w stronę i rzuceniem mojej osoby/działalności w złym świetle, niezgodnym z rzeczywistością, przez który mogę stracić klientów a co za tym idzie dobra materialne, mam prawo domagać się przeprosin z wyjaśnieniem z Pańskiej strony w tym temacie.

Zgodnie z kodeksem ma Pan na to 14 dni, jeśli nie zostaną poczynione kroki wnoszę sprawę do sądu a obiecuję, że wtedy o same przeprosiny nie będę walczył.

Proszę o nie usuwanie tej wiadomości ( do czasu wyjaśnienia ), każda wiadomość w tej sprawie została "zrzutowana" i jest zapisana w plikach. <ma Pan prawo to wiedzieć>

Jest to wiadomość oficjalna.

mówimy o innym Twoim kliencie, Kacpera nie poznałem, rozmawiałem z inną osobą.

Jeszcze raz chciałbym przeprosić wszystkich forumowiczów za wprowadzenie w błąd.Chciałem pomóc i podać Wam numer alternatywnego sprzęgła do Sachsa w lepszej cenie. Wyszło jak wyszło, błąd nastąpił nie na skutek mojej złej woli(by sprzedać coś co nie pasuje a póżniej powiedzieć klientowi papa) tylko ze względu na pomyłkę w katalogu. Ci co mnie poznali wiedzą że zawsze uczciwie doprowadzam do końca wszystkie swoje transakcje.
Obrazek
elemenateur
Sport
Sport

Postprzez agin » 27 czerwca 2011, 00:24

elemenateur napisał(a):

Jeszcze raz chciałbym przeprosić wszystkich forumowiczów za wprowadzenie w błąd.Chciałem pomóc i podać Wam numer alternatywnego sprzęgła do Sachsa w lepszej cenie. Wyszło jak wyszło, błąd nastąpił nie na skutek mojej złej woli(by sprzedać coś co nie pasuje a póżniej powiedzieć klientowi papa) tylko ze względu na pomyłkę w katalogu. Ci co mnie poznali wiedzą że zawsze uczciwie doprowadzam do końca wszystkie swoje transakcje.

skoro tak, to bardzo chętnie przeczytam kto chciał mi zwrócić towar... bo to dla mnie coś nowego ;]
nie przypominam sobie takiej sytuacji...
a więc idąc za ciosem, oskarżając kogoś nazywaj rzeczy po imieniu, kto, kiedy i dlaczego ;]

jeśli moderator chce wydzielić wiadomości do osobnego wątku to OK, proszę bardzo.

W tym temacie zostały użyte oszczerstwa wobec mojej osoby i proszę o wyjaśnienie całej sprawy na jawnym forum z wglądem dla wszystkich forumowiczów.

Do czasu wyjaśnienia sprawy, proszę o nie usuwanie wiadomości.
zawieszenia, ukł.kierownicze, ukł.napędowe/hamulcowe, rozrządy, sprzęgła, filtry i inne
- sprawdź ; )

Obrazek
agin
Sympatyk LeonClub

Postprzez elemenateur » 27 czerwca 2011, 00:54

agin napisał(a):
elemenateur napisał(a):

skoro tak, to bardzo chętnie przeczytam kto chciał mi zwrócić towar... bo to dla mnie coś nowego ;]
nie przypominam sobie takiej sytuacji...
a więc idąc za ciosem, oskarżając kogoś nazywaj rzeczy po imieniu, kto, kiedy i dlaczego ;]

jeśli moderator chce wydzielić wiadomości do osobnego wątku to OK, proszę bardzo.

W tym temacie zostały użyte oszczerstwa wobec mojej osoby i proszę o wyjaśnienie całej sprawy na jawnym forum z wglądem dla wszystkich forumowiczów.

Do czasu wyjaśnienia sprawy, proszę o nie usuwanie wiadomości.

Stronę wcześniej oszczerstwa + pomawianie poszło w moim kierunku Agin, zauważyłeś? Była nawet sugestia że wszystko już wyjaśnione, najlepiej zamknąć wątek i nie pozwolić drugiej stronie na jakiekolwiek zajęcie stanowiska. Belzi jako jedyny, zachował spokój i przypominał że wypada dać wypowiedzieć się drugiej stronie. Zauważyłeś?

Wiadomość PW od osoby o której piszemy wyżej mam do dyspozycji administracji.
Obrazek
elemenateur
Sport
Sport

Postprzez agin » 27 czerwca 2011, 08:19

elemenateur napisał(a):
Wiadomość PW od osoby o której piszemy wyżej mam do dyspozycji administracji.

Nie rozumiesz... kierując/zarzucając mi coś na jawnym forum - sprawa powinna mieć również tutaj swoje wyjaśnienie.
- sprawdź ; )

Obrazek
agin
Sympatyk LeonClub

Postprzez dave » 27 czerwca 2011, 08:22

dobra, konczymy te przepychanki... z jednej strony w handlu juz tak jest ze zdarzaja sie jakies wtopy, sa klienci zarowno zadowoleni jak i niezadowoleni, z drugiej manki bralem troche roznych gratow od elemenateur, i nigdy sie nie zawiodlem a do tego mialem jeszcze lepsze ceny niz sa ogolnodostepne... zamkne na pare dni aby cisnienie zeszlo ;) jak cos to pw.
13,69 et
dave
Sympatyk LeonClub

Auto: V6T+++
Silnik: CJXA 2.0

Postprzez dave » 27 czerwca 2011, 15:02

Adi napisał(a):sytuacja dotyczy mnie i nie przypominam sobie, żebym wyrażał zgodę na powoływanie się na mnie w jakichś sporach pomiędzy wami, dzwoniłem do elementaura, żeby dowiedzieć się czy on nie ma amorów na tył, bo agin nie odbierał koma przez dwa dni, a potem jak już się odezwał do mnie to się okazało się że wstrzymano zamowienia na ten towar i tyle. Póki co zastanawiam się czy oddać przód Aginowi czy dokupić B6 na tył i tyle w temacie, a na przyszłość nie życzę sobie powoływania się na mnie, mimo że nie zostałem wymieniony z nicka, bo jako klient nie interesują mnie prywatne wycieczki tylko rzetelna i fachowa obsługa. pozdro
Adi
13,69 et
dave
Sympatyk LeonClub

Auto: V6T+++
Silnik: CJXA 2.0

Postprzez IroN_87 » 27 czerwca 2011, 19:40

Komplet sprzęgła do Sharana ASZ lub BTB

koło dwumasowe nr LUK 415 0203 10
docisk z tarczą LUK 624 3034 09
Wysprzęglik LUK 510 0071 10

nr VW:
koło zamachowe 038 105 266 AS (BA)
tarcza 038 141 032 R
docisk 038 141 025 H

"Śruby do przykręcania docisku do dwumasu - imbusy o długości gwintu około 2cm. Koszt to niecałe 10 zł za 6 sztuk. Numerek tych śrub to : +N 903 086 05 potrzeba 6 sztuk"

Od Agin-a

SACHS
3082 311 641 docisk
3182 997 901 wysprzęglik hydrauliczny
1878 004 698 tarcza
2294 000 871 dwumas
Był Leon 4x4 194KM & 423 NM by COMPsport
Jest... A4 B7 Quattro 2.0 TFSI 264KM & 394NM by COMPsport

Obrazek
IroN_87
Sympatyk LeonClub

Auto: A4 B7