Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Do wyboru masz:mwawa napisał(a):Gdzie najlepiej zmodyfikować auto w wawie
A jakie parametry Ciebie interesująmwawa napisał(a): i co zrobić.
mwawa napisał(a):silnik 1,9 TDI 110 koników
Mi to wystarczy (czy AHF, czy ASV wsio rybamwawa napisał(a):silnik 1,9 TDI 110 koników
To wystarczy zrobic lajtowy sofcik i tak bedziesz miał wiekszy przyrost niż 20 KMmwawa napisał(a):chciałbym dołozyc jakies 20 więcej
Rabi napisał(a): W koncu nie kosztuje to 100zeta
marcinl00 napisał(a):Ja ma ten sam problem ale wymyslone i ustalone. robie tak jak ma dave - prawie 150KM z silnika 110 po programie i turbo asv z hybryda i rozwiercone. a mysle ze i tak na poczatek Odjazd
![]()
Lepiej już kupic nową ori turbine od 130 PD lub 150 PD dodatkowo pomyśl o FMICmarcinl00 napisał(a):turbo bedzie rozwiercone i hybryda zrobiona
Tonny S napisał(a):Lepiej już kupic nową ori turbine od 130 PD lub 150 PD dodatkowo pomyśl o FMICmarcinl00 napisał(a):turbo bedzie rozwiercone i hybryda zrobiona
barth napisał(a):i jeszcze dolozyc wtryski i pompkę i miec 180
dave napisał(a):barth napisał(a):i jeszcze dolozyc wtryski i pompkę i miec 180
i na dzien dobry pozegnac sie ze sprzeglem![]()
Masz sam soft zrobionyRabi napisał(a):mojego 110 z dotychczasowych 140 na ok. 180KM?
przemas---k napisał(a):a tak żeby zwiększyć moc ze 110 do 140KM to ile trzeba kasy wyłożyć?
przemas---k napisał(a):jakie sa minusy wstawienia chipa (poza spalaniem ?
przemas---k napisał(a):sprzęgło może paść?
kopia napisał(a):To ja bym wolal spzedac 110koni kupic 150 konnego i dopiero sie bawic koszty wyjda podobne ale masz lepiej wyposazony samochud.
marcinl00 napisał(a):
mysle ze 130pd sie bardziej oplaca kupic
Aligator napisał(a):Koszty są duże...
Myślę że żeby wszystko było zrobione porządnie i pewnie to za 200KM z VP trzeba liczyć około 10.000. Powinno byc duze turbo, duzy IC, duze wtryski, duza pompa, walek, obrobka glowicy, kilka innych pierdolek i bedzie 200KM+
Najlepszy wynik jaki uzyskałem na pompie 11mm to 192whp czyli cos kolo 220, moze 230KM.
Na szczescie można to robić stopniowo
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości