Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Bartola napisał(a):o tym już było, to jest normalne
Bartola napisał(a):o tym już było, to jest normalne
untaztood napisał(a):nie do uniknięcia.
leem napisał(a):Z tego co pamiętam u mnie przeszło po wymianie ori zacisków na obejmy skręcane.
uciu_85 napisał(a):Problem zniknął po wymianie ori zacisków przy filtrze paliwa na skręcane.
untaztood napisał(a):Filtr od PD pasuje do VP?
Cos slyszalem o odpowietrzaniu diesla ale wole sie upewnic wiec tu pytanie jak to jutro sprawnie zrobic?
leem napisał(a):untaztood napisał(a):nie do uniknięcia.
ale do usunięcialeem napisał(a):Z tego co pamiętam u mnie przeszło po wymianie ori zacisków na obejmy skręcane.uciu_85 napisał(a):Problem zniknął po wymianie ori zacisków przy filtrze paliwa na skręcane.
leem napisał(a):untaztood napisał(a):nie do uniknięcia.
ale do usunięcialeem napisał(a):Z tego co pamiętam u mnie przeszło po wymianie ori zacisków na obejmy skręcane.uciu_85 napisał(a):Problem zniknął po wymianie ori zacisków przy filtrze paliwa na skręcane.
kornat napisał(a):orlen, spróbuj jeszcze wymienić wężyki przelewowe, te co idą od wtrysku do wtrysku i pompy. Potrzeba tam ok 70cm długości o średnicy wewnętrznej 3,2mm
uciu_85 napisał(a):Problem zniknął po wymianie ori zacisków przy filtrze paliwa na skręcane.
Szat231 napisał(a):Zakupiłem przez internet ZAWÓR ZWROTNY DO FILTRA PALIWA 1J0127247A dokładnie taki >> http://img18.allegroimg.pl/photos/orygi ... 2601935678 . jednak gdy pojechał na wymianę tego zaworka to powiedziano mi, że potrzeba innego typu, podobny jak ten, tylko że z jednej strony ma mieć "kółko" żeby móc zacisnąć na tym kable. Czy ktoś z Was wie jaki to ma być zaworek lub gdzie można go dostaćW seacie chcą za niego 80 zł, więc wolał bym kupić go przez internet.
seat leno 2005 r. 1.9 tdi 66 kW
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości