Juz ci pisze kolego chociaz nie pamietam juz szczegółów dokłanie.
Ktos pisal jak sie do tego zabrac.
Na dziendobry wyjmij radio.
Otwierasz popielniczke tam jest 1 sruba do wykrecenia. Popielniczka ci odejdzie, wypnij kable - masz teraz dostęp do 2 srub za nia. One trzymaja 2 obudowy główne. I z tego co pamietam 1 obudowa ta co masz do okoła np sterowania ogrzewaniem, nawiewem itp powinna wyjsc, od gory jest na wcisk wiec nic chyba nie urwiesz. Jak to zrobisz to na gorze 2 sruby znow i najlepsze - 1 po prawej stronie od pasażera pod schowkiem, jego tez demontowałem całego i chyba po lewej pod kierownica tez 1, ale u mnie wogole jej nie było wiec ktos cos kombinował ale mocowanie jest raczej.
Teraz masz dostęp do całego panelu od sterowania: nawiew, predkosc, miejsce gdzie ma dawac, obieg zamkniety i klima.
Ja to całe cudo zawiozłem do elektryka, rozebrał to do zera. Pod AC i obiegiem zamkniętym masz ten sam mechanizm obrotowy. Mi pod AC obcieło sie skrzydełko, koles zamienił miejscami je z tym od obiegu zamknietego i jak reka odjąl

Co do zaskakiwania AC to luzno, nie powinien stawiac oporu, podobnie jak ten od obiegu - przynajmniej u mnie tak jest.
Mam nadzieje ze jakos pomogłem