Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
BeePee napisał(a):Troszke mnie zmartwiliscie. Moze jakies bardziej optymistyczne rozwiazaniaA co do paliwka to tankuje na BP Pb98 Ultimate i do tej pory nie mialem z nim problemu. Autko chodzilo bez zarzutu. Najbardziej niepokoi mnie ta kontrolka silnika
Gotti napisał(a):BeePee a gdzie w Legnicy aktualnie jest wogóle stacja BP ? Bo to, że na tej zielonej zostały stare szyldy to nie znaczy że to BP ultimate
Pośpiech napisał(a):BeePee, ja stawiam na cewkę - miałem praktycznie te same objawy jak walnęła w moim Leonie, a przeciez mamy ten sam silnik.
staszek napisał(a):Ja stawiam na cewkę zapłonową - ale może się mylę
barth napisał(a):BeePee, a tak wogole dlaczego ty jeszcze nie jestes członkiem LeonClubu
barth napisał(a):BeePee, jak to nie ma ? w najblizszym czasie w wrocku chlopacy sie spotykaja , a jezeli nie dogadaja sie to ja bede caly czerwiec w wrocku i soptykac sie moge nawet codziennie
Jakub napisał(a):Pośpiech,
Witam. Jak to możliwe, że zapłaciłeś 50 zł za cewkę. Ja już wymieniam drugą i płaciłem 157 zł za cewkę + 80 zł za VAG + 100 zł za przeprogramowanie kompa.
Pozdrawiam
Jakub
Jakub napisał(a):Pośpiech,
Witam. Jak to możliwe, że zapłaciłeś 50 zł za cewkę. Ja już wymieniam drugą i płaciłem 157 zł za cewkę + 80 zł za VAG + 100 zł za przeprogramowanie kompa.
Pozdrawiam
Jakub
uzupełnię jeszcze informację o cewke kupowaną w skodzie - tam jest ten sam numer tylko na końcu litera E czyli 036 905 715E - dzisiaj za cewke płaciłem 109,85złbacardi napisał(a):aso cewka 036 905 715A kosztuje ok 160pln (sam to odczulem gdy potrzebowalm na juz),
ciapciak napisał(a):pytanie , wymieniać wszystkie w nowym roku , czy tylko padniętą
Powrót do Leon 1 - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości