Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
alex_331 napisał(a):Waćpany, ja z głupim pytaniem. Czy kupując taki włącznik to można front ori przenieść na ten nowy z timerem? Że będzie wyglądać jakby nic nie ruszone?
danielek90 napisał(a):Dotarł do mnie dziś przełącznik 4D0 941 503 EHS+ZR czy ktoś się orientuję czy posiada on timer?
danielek90 napisał(a):zuper, Tak.
zuper napisał(a):danielek90 napisał(a):Dotarł do mnie dziś przełącznik 4D0 941 503 EHS+ZR czy ktoś się orientuję czy posiada on timer?
danielek90 - czy ten przełącznik jest czasowy?
misiekbig napisał(a):Panowie ten włącznik będzie ok?
http://allegro.pl/wlacznik-ogrzewania-t ... 92122.html
lysaglaca napisał(a):danielek90 napisał(a):Dotarł do mnie dziś przełącznik 4D0 941 503 EHS+ZR czy ktoś się orientuję czy posiada on timer?
Wszystkie wyłączniki z EHS + ZR posiadają wyłącznik czasowy j
sly180 napisał(a):Mały poradnik:
Przełączniki pasują od Passata b5 fl, audi a4 b5.
Od passata jest o tyle fajny, że przekłada się tylko front
Mój ma oznaczenie 3BO959621 B EHS
_carlos- napisał(a):A w przelaczniku od audi trzeba cos przerabiac?
Mam włącznik z Audi i mam pytanie:
czy czerwona led świeci tak samo jak czerwone podświetlenie w leonie?
Jak rozebrać włącznik?
Tuchola_BDG napisał(a):
Strzałkami masz zaznaczone miejsca zaczepienia zatrzasków, są ledwo ledwo widoczne gdy czoło przycisku jest założone.
Leon_TS_ARL napisał(a):Możliwe że wadliwy przełącznik. Powinien się wyłączyć sam.
NeroN89 napisał(a):Odkopie temat
Kupiłem 3BO959621B EHS z Passata i działa ale nie wyłacza go. Ponoć ma być "czasowy" więc wyłacza się po 15/25minutach? bo u mnie nie wyłacza, problem lezy po mojej stronie?
_carlos- napisał(a):Włączniki czasowe przetestowane - działają przez 11 minut
_carlos- napisał(a):Oba przełączniki z A4 4D0941503 EHS przerobilem, tzn. przelutowałem czerwona diodę w pobliżu żółtych tak, by podswietlala ikone z panela oryginalnego wlacznika leona . Włączniki czasowe przetestowane - działają przez 11 minut
myszazwc napisał(a):4D0941503B EHS jest czasowy jak by ktoś miał ochotę na tani mod
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości