Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Pako162 napisał(a):Spróbować wymiany płynu?
chlorek napisał(a):A to nie wymieniałeś?. Koszt nie wielki a może rozwiąże problem. Inna kwestia to czy zbieżność zrobiłeś?.
mistrzunio napisał(a):Wziąłem nowego borsehunga bo mam zamiar pojeździć autem jeszcze kilka lat.
Dodatkowo sprzedawca nie kłamał, numery ori oraz logo rzeczywiście zeszlifowane.
W moich okolicach za regenerowaną wołano wszędzie ok. 700 zł.
Za ponad 200 zł różnicy wolałem mieć nówkę, gwarancja 4 lata.
marcin7x5 napisał(a):I ja również jestem po wymianie na borsehung. Teraz wspomaganie działa lepiej niż w nowym aucie.
koka napisał(a):marcin7x5 napisał(a):I ja również jestem po wymianie na borsehung. Teraz wspomaganie działa lepiej niż w nowym aucie.
jakim płynem zalałeś nowego magla ?
michael2525 napisał(a):...u mnie taki http://allegro.pl/plyn-olej-wspomagania-zielony-volkswagen-seat-audi-i5501228898.html polecany przez sprzedającego przy zakupie maglownicy
też wcześniej czerwony mobilkoka napisał(a):a na jakich płynach jeździliście wcześniej ? ja "od zawsze" mam czerwonego Mobila ...
marcin7x5 napisał(a):I ja również jestem po wymianie na borsehung. Teraz wspomaganie działa lepiej niż w nowym aucie.
mistrzunio napisał(a):Kupiłem około rok temu nowego borsehunga, w komplecie masz nowe drążki i końcówki z osłonami, ok. 930 zł, chyba 4 lata gwarancji.
Sprzedawca poinformował, że ta firma robi na pierwszy montaż, po otwarciu paczki rzeczywiście, numery ori oraz logo vw/audi lekko zeszlifowane
marcin7x5 napisał(a):Jest tylko jeden. Po roku użytkowania nadal jest ok. Może ciut słabsza jest siła wspomagania niż po zamontowaniu ale na pewno lżej się kręci niż na ori
Sklep Skodexim...
electric000 napisał(a):Tylko zauważyłem że teraz pompa wspomagania trochę głośniej chodzi przy kręceniu kierownicą
oczkolek napisał(a):Przejdzie po miesiącu.
electric000 napisał(a):oczkolek napisał(a):Przejdzie po miesiącu.
Możesz rozwinąć ?
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość