Otoż czy udalo sie komus skasowac licznik TRIP kierownicy wielofunkcyjnej? Ja mam taka mozliwosc tylko z infotaimentu.
Za to mogę się podzielić z rozwiązania zagadki blokady niezaciągania recznego przy wylaczeniu zaplonu, pomimo wylaczenia tej opcji w infotainmencie. Wystarczy wylaczyc autohold albo z wlaczonym autoholdem, w momencie zatrzymania, po zaciagnieciu autoholda wystarczy spuscic reczny i wylaczyc zaplon. Reczny sie nie zaciagnie.
Byl to dla mnie o tyle problem, ze mam ciasno w garazu i czasami potrzeba poprawic pozycje pojazdu o pare cm „ręcznie”
Oczywiscie carplay z ios nie dziala bezprzewodowo. Dodatkowo, system tak jakby nie chcial sie aktualizowac, bo w momencie uruchamiania, szuka i szuka i tak trwa i trwa bez efektu
Poza jakimis innymi problemami jak np. Ciagle resetowanie uzytkownika glownego na goscia, nie pamietanie s-pinu i wymaganie pelnego loginu, nie mialem wiekszych usterek. Poza denerwujacymi spryskiwaczami, ktore sa spaprane totalnie (szczegolnie tyl), to auto da sie lubic. Raz wyrzucilo mi blad startstop. Skrzynia 2 i 3 bieg niestety dalej sie docieraja, czasami zahaczaja. Poza tym jest fajnie