Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
toka napisał(a):system ESP jest powiązany z kontrolą trakcji TCS,
odzi2005 napisał(a):Wiecie może jak Vag-iem sprawdzić czy esp jest włączone czy wyłączone albo czy wogóle ono tam jest?????
Arczi20 napisał(a):Witam, odświeże temat bo mam mały problem i niewiem co jest grane. Mam w swoim leonie ESP na guziku koło ręcznego, ESP działa bo jak nacisne to oświetla sie na zegarach kontrolka. Wszystko cacy tylko niewiem czemu, niekiedy te ESP sie same wyłancza bez przyciskania. Zazwyczaj jak pada deszcz.A jak wyłącze silnik i zapale to ESP nie świeci. Niewiem oco w tym chodzi, miał ktoś juz coś takiegoBo niewiem za co sie chycić. Z góry dzieki
Arczi20 napisał(a):Witam, odświeże temat bo mam mały problem i niewiem co jest grane. Mam w swoim leonie ESP na guziku koło ręcznego, ESP działa bo jak nacisne to oświetla sie na zegarach kontrolka. Wszystko cacy tylko niewiem czemu, niekiedy te ESP sie same wyłancza bez przyciskania. Zazwyczaj jak pada deszcz.A jak wyłącze silnik i zapale to ESP nie świeci. Niewiem oco w tym chodzi, miał ktoś juz coś takiegoBo niewiem za co sie chycić. Z góry dzieki
oglądnij jak w jakim stanie są te kable idące do bezpieczników...błędy wskazują na problem z elektryką :/.A dokładniej co proponujesz zebym sprawdził w tej skrzynce na akusiu ?
Mateo napisał(a):Witam. Dzisiaj zaobserwowałem taki problem iż nie mogę wyłączyć ESP. Jadąc samochodem i gwałtowanie przyspieszając ESP chodzi jak powinno, przy guziku wszystko jest w porządku, żaden błąd się nie wyświetla a jednak coś jest nie tak. Moje pytanie brzmi czy ujemna temperatura na zewnątrz ma jakieś znaczenie na wyłączanie ESP?
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość