Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
bzykofm napisał(a):Siemka. Jakie żarówki są w podświetleniu rejestracji w 1P? Tzn. wiem, że C5W, ale 37 czy 42mm?
Tygrysek napisał(a):Nie chciałbym tworzyć nowego tematu, a może ktoś tu coś podpowie...
Ksenon - podczas jazdy potrafi mrugnać / zgasić się na dosłownie ułamek sekundy... wina zarnika czy przetwornicy?
Dodam, że mam wrażenie że oba jednocześnie. D1S.
Krzyzak napisał(a):I mi się zdarzyły problemy z D2S - kupiłem na Alle i jak się okazało to były jakieś podróby w opakowaniach niby produkowanych dla BMW czy Merca. Zareklamowałem, dostałem w opakowaniach Philips i jeździłem dość długo - do czasu aż zarekwirowała je Policja jako dowód rzeczowy przeciwko temu sprzedawcy podrób, ktoś go zgłosił, nie wiem do dziś co się tam dzieje w sprawie. W każdym razie efekt podobny - gasły co jakiś czas.
Co ciekawe - po rekwiracji kupiłem jakieś chińskie zamienniki po 12zł/szt i one jeżdżą w tym aucie do dziś (4-5 lat) i świecą tak samo jak ori philips.
db86 napisał(a):Ja z zamienników mogę polecić żarniki marki PRIME.
bad napisał(a):A ja nie polecam bo to oszuści. Fikcyjna firma. Niby europejska produkcja a adres nieprawdziwy i strona www też lewa.
db86 napisał(a):bad napisał(a):A ja nie polecam bo to oszuści. Fikcyjna firma. Niby europejska produkcja a adres nieprawdziwy i strona www też lewa.
Wszystko tak przeswietlasz zanim coś kupisz? Ja tylko napisałem, że polecam bo mam zamontowane i świeca bez problemu już z 2 lata i tyle.
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość