Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
seb_jag ARL napisał(a):polecam Tungsram Megalight +90%, naprawdę dają dużo światła, za tą cenę super.
dzamej napisał(a):wczoraj mialem starcie, ktos mi zaczal mrygac, potem zalaczyl dlugie, to jak ja zalaczylem dlugie tungsramy mega +90 to koles zaczal trabic![]()
![]()
![]()
bledow napisał(a):dzamej napisał(a):wczoraj mialem starcie, ktos mi zaczal mrygac, potem zalaczyl dlugie, to jak ja zalaczylem dlugie tungsramy mega +90 to koles zaczal trabic![]()
![]()
![]()
To może pora podjechać na stację i ustawić światła
saddam napisał(a):Dzamej, może trzeba lampy ustawić?
Odkąd mam Tungsramy +90% to raz mi się zdarzyło, żeby ktoś mi mrugnął i to dlatego, że kończyłem przejeżdżać wzniesienie a samochód z naprzeciwka dopiero pod nie wyjeżdżał.
glibo napisał(a):dzamej a w czasie deszczu po deszczu dobrze swieca?
To jakie żarówki założyć aby nie były za niebieskie ale też nie szły w żółć?
Gdzie kupowałeś te Philips Diamond Vision? Daj jakiś namiar
oczko82 napisał(a):Dzisiaj padła jedna z żarówek mijania X-Xenon Look (H7 12 Volt 55W) - zostały założone w dniu 21-12-12 roku czyli równo pięć miesięcy poświeciły...troszkę mało.
saddam napisał(a):U mnie włączanie świateł po kilku sekundach od uruchomienia silnika w zasadzie nie przedłużyło żywotności żarówek.
robert1111 napisał(a):mam OSRAM Cool Blue Intense
grabarz18 napisał(a):robert1111 napisał(a):mam OSRAM Cool Blue Intense
Poświecą 3 miesiące i śmietnik, tyle mniej więcej mi wytrzymały... sorry ale jak mam co 3 miechy wydawać hajs na te żarówki to dziękuję. Przepaliłem 2 komplety i podziękowałem OSRAM za współpracę.
damianos89 napisał(a):grabarz18 napisał(a):robert1111 napisał(a):mam OSRAM Cool Blue Intense
Poświecą 3 miesiące i śmietnik, tyle mniej więcej mi wytrzymały... sorry ale jak mam co 3 miechy wydawać hajs na te żarówki to dziękuję. Przepaliłem 2 komplety i podziękowałem OSRAM za współpracę.
Mam je od listopada i jak na razie żadna się nie przepaliła
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości